Johdon konsultti, Kiwa Impact Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävänäsi on auttaa ja tukea eri toimialojen organisaatioita heidän rakentaessaan tai ylläpitäessään tietoturvallisuuden, jatkuvuudenhallinnan tai osaamisesi mukaisesti mahdollisten muiden aiheiden johtamisjärjestelmiä (management systems). Tehtävässä tarvitaan vähintään standardien ISO/IEC 27001 ja ISO/IEC 27002 syvällistä osaamista ja kokemusta niiden käytöstä tietoturvallisuuden hallintajärjestelmissä tai niitä vasten tehtyjen arviointien läpivienneistä. Muiden hallintajärjestelmästandardien ja varsinkin ISO 22301 -standardin tuntemus lasketaan eduksi.

Pääset perehtymään ja vaikuttamaan monipuolisesti erilaisiin organisaatioihin sekä niiden tietoturvallisuuden johtamiseen ja hallintaan. Työhösi voi kuulua myös osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi kouluttamista, palvelukehitystä tai konsultointia muidenkin johtamisjärjestelmien alueilta.

Työssä menestyminen edellyttää kokemusta tiimityöstä, yhteistyöverkostoissa toimimisesta sekä organisaation johtamisesta ja kehittämisestä. Arvostamme kykyä hahmottaa nopeasti laajoja kokonaisuuksia sekä itsenäistä, aktiivista ja suunnitelmallista työskentelytapaa. Tehtävä vaatii sujuvia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi. Näytöt teknisen tietoturvallisuuden osaamisesta ja kehittämisestä (IT- ja/tai OT-puolelta) osana tietoturvallisuuden hallinnan kokonaisuutta katsotaan eduksi. Tässä tehtävässä liikkumis- ja matkustusvalmius on edellytys. Pääsääntöisesti liikut kotimaan kamaralla ja pääset illaksi kotiin. Asiakkaidemme painopiste on eteläisemmässä Suomessa.

Koulutus ja työkokemus esimerkiksi tietotekniikan tai turvallisuuden alalta antavat oivan taustan tehtävään. Tämän lisäksi sinulla on hyvä olla ymmärrystä riskienhallinnasta, liiketoiminnasta ja siitä mitä prosessi aidosti tarkoittaa.

Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä. Tehtävä avaa kutkuttavan näkymän tietoturvallisuuteen ja johtamiseen erilaisissa organisaatioissa ja toimialoilla. Tarjoamme monipuolisen, itsenäisen ja mielenkiintoisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä hyvät kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Pääset osaksi huippuasiantuntijoidemme tiimiä, jossa opimme toisiltamme. Meillä viihdytään pitkään, koska osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa Haku paikkaan on auki 31.10.2024 saakka. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/

Lisätietoja paikasta, hakuprosessista sekä teknisiä yksityiskohtia voit kysyä Jyrki Lahnalahdelta p. 0400 571 892 ja Kari Rinkiseltä p. 050 0111 100, etunimi.sukunimi@kiwa.com.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/