Projekti-insinööri (sähkösuunnittelu), Makron Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkötekniikan osaaja, tässä on uusi mahdollisuus urallesi teollisuusautomaation tehtäväkentässä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän sähkösuunnittelijana teollisuusprojekteissa. Pääset tuomaan osaamistasi asiakkaidemme modernisointi-, sisälogistiikka- ja tuotannon tehostamisprojekteihin, kehittämään yrityksen toimintaa ja samalla kehittymään itse.

Mitä työ sisältää?

Pääasiallinen tehtäväsi projekti-insinöörinä on asiakasprojektien sähkösuunnittelu Eplan- tai Cadmatic-ohjelmalla. Teet tiivistä yhteistyötä tiimisi ja Makronin Lahdessa toimivan sähkökeskusvalmistuksen kanssa. Tuet myyntiä antamalla teknisen osaamisesi projektien määrittelyvaiheeseen ja tarjouslaskentaan. Pidät yhteyttä asiakkaisiin ja matkustat tarvittaessa asiakkaan toimitiloihin tai asennuskohteeseen.

Kuka olet?

Sinulla on kokemusta sähkösuunnittelusta ja osaat käyttää sähkösuunnitteluohjelmaa (Eplan tai Cadmatic). Koulutustaustasi on mielellään alan korkeakoulututkinto. Sinulla on aktiivinen ote prosessien kehittämiseen ja halu oppia uutta. Osaat suomea ja englantia, jotta yhteydenpito kollegojen ja asiakkaiden kanssa sujuu. Eduksi on S2- tai S1-pätevyys sekä UL 508A- tai CSA C22.2 -standardin tuntemus.

Mitä saat Makronilla?

Pääset vastuulliseen rooliin kasvavassa yrityksessä, mielenkiintoisissa kokonaistoimitusprojekteissa, joissa teet yhteistyötä niin teollisuusautomaation kuin mekaniikkasuunnittelun ja konepajavalmistuksen ammattilaisten kanssa. Monipuolisessa asiantuntijatehtävässä saat laittaa tietosi ja taitosi käyttöön ja kehittyä. Ellet ole vielä perehtynyt Pohjois-Amerikan UL/CSA-standardeihin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua. Meiltä löytyy myös etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä, jos olet kiinnostunut esimerkiksi projektien vetämisestä, myyntityöstä tai ostotoiminnasta.

Miten haet?

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, klikkaa eteenpäin ja vastaa muutamaan kysymykseen lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä, niin voimme jatkaa keskusteluja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi heti.

Makron on teollisuuden kokonaistoimittaja. Ydinosaamistamme on vaativa koneiden ja tuotantolinjojen suunnittelu, valmistus sekä teollisuuden automaatioratkaisut, kaikki yhdeltä toimittajalta. Valmistamme koneita ja laitteita teknologiayritysten sopimusvalmistajana. Makronin pääkonttori on Lahdessa, automaatiokeskusvalmistus Suomessa ja konepajavalmistus Virossa. Liikevaihtomme on 17 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 100 ammattilaista. MAKRON - A Promise to Complete. makron.com
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/c2d7cb58-4cd4-4115-b5d6-7ee586c693c4/