Lakimies, Valtiokonttori
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Valtiokonttori on osallistunut toimikaudelle 2021-2024 asetettuun poikkihallinnolliseen Yrityksen digitalous -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on ollut edistää yritysten taloushallinnon digitalisaatiota sekä helpottaa sähköisten tositteiden liikuttamista ja yritysten arjen taloushallintaa. Valtiokonttori on vastannut hankkeessa verkkolaskujen, hankintasanomien ja eKuittien kehittämisestä ja käytön edistämisestä. Hankkeeseen liittyi myös lainsäädännön valmistelua sekä muiden oikeudellisten selvitysten tekemistä. Hankkeen päättymisen jälkeen verkkolaskujen, hankintasanomien ja eKuittien kehittämisen ja käytön edistämisen tehtävää jatketaan Valtiokonttorissa.

Valtiokonttori hakee määräaikaista, 31.12.2025 loppuun saakka kestäviin reaaliaikatalouden kehittämistehtäviin lakimiestä, jonka tehtävänä on verkkolaskuihin, hankintasanomiin ja eKuitteihin liittyvän lainsäädännön kehitystyöhön osallistuminen. Lakimiehen tehtävänä on lisäksi muun muassa tukea Valtiokonttorissa toimivaa Peppol-viranomaista ja Valtiokonttorin muita digitalouden asiantuntijoita juridisissa kysymyksissä. Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön osaamisprofiilin perusteella.

Valtiokonttorin tehtäväkenttä on laaja ja meillä työskentelee monien eri alojen ammattilaisia. Käytössämme ovat nykyaikaiset työvälineet monitilatoimistossamme Helsingissä ja arjen työtä tehdään vireästi kehittyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Osittaiset etätyöt ovat mahdollisia valtaosassa työtehtävistä.

Toivomme kaikilta valtiokonttorilaisilta hyvää yhteistyökykyä, palveluhenkisyyttä sekä intoa oppia ja uudistaa rohkeasti. Valtiokonttorin työyhteisö on avoin, yhteistyötä tekevä ja oikeudenmukainen. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden kokemus työyhteisöissämme on meille tärkeää ja toivomme joukkoomme eri sukupuolia olevia, eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7667/fi_FI