Ylläpitoasiantuntija, Katuympäristö ja kaupunkive, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Palkkaus: 4000,00€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ylläpitoasiantuntijan päätehtävänä on katuympäristössä toimivien liikennevalo- ja kameravalvontajärjestelmien sekä niihin kuuluvien laitteiden omistajuuteen liittyvä ohjaus, valvonta ja kehittäminen. Ylläpitoasiantuntija vastaa liikennevalojen ylläpidon hankinnasta ja urakan valvonnasta sekä pienten liikennevalokohteiden rakennuttamisesta. Vastuualueeseen sisältyy tällä hetkellä 189 liikennevaloristeystä, 114 liikenteenvalvonnan kamerapistettä, 22 liikenteen automaattivalvontapistettä sekä tunnelin telematiikkalaitteisto. Kaupunkivesien osalta vastuualueeseen sisältyy kaupungin omistamien kolmen säännöstelypadon sekä pohjavesien hallintaan liittyvät ohjaus- ja seurantajärjestelmät. Lisäksi ylläpitoasiantuntija toimii kaupunkiympäristön valaistuksen ylläpitoon ja muihin sähkölaitteisiin liittyvissä asiantuntijatehtävissä ja toimii kaupungin katuvalosuunnittelijan varahenkilönä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä. Ylläpitoasiantuntija edistää omassa roolissaan kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamista toimien alansa asiantuntijana tietoliikenneverkkoa, konenäköä ja tekoälyä kaupunki-infran ylläpidossa hyödyntävissä digitalisoinnin ja automatisoinnin kehittämishankkeissa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä kaupungin kaupunkirakentamisen palvelualueen muiden asiantuntijoiden sekä liikennesuunnittelusta, it-palveluista ja hankintapalveluista vastaavien vastuualueiden asiantuntijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Lisäksi suotavana pidetään vähintään kolmen vuoden kokemusta katu- tai liikennevalojen tai muiden vastaavien kaupunkiympäristössä liikkumista välittömästi palvelevien sähkölaitteiden ja ohjausjärjestelmien suunnittelusta, rakennuttamisesta tai kunnossapidosta.

Odotamme hakijalta tahtotilaa toiminnan ja itsensä kehittämiseen voimakkaasti kehittyvässä automatisaatio- ja digitalisaatioympäristössä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös asukaslähtöistä asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä ja kykyä johtaa vastuualueeseen liittyviä kaupungin sisäisiä kehittämisprojekteja.

Vakanssin tehtäväkohtainen palkka on 4 000,00 €/kk, teknisten sopimuksen ammattialalisä on enintään 8 % kokemuksesta riippuen. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme asiantuntijallemme haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja asiantuntevan organisaation tuen, nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsesi kehittämiseen voimakkaasti kehittyvällä alalla.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia kouluttautumismahdollisuuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin
- työsuhdepolkupyöräedun

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-61-63-24/fi_FI