Suunnittelupäällikkö, maalämpö- ja lämpöpumppurat, Mentek Advisors Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimeksiantajamme on suomalainen energia-alan palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan tehostamaan heidän energiankäyttöään sekä vähentämään energiakustannuksiaan ja CO2-päästöjään. Yritys tarjoaa yrityksille ja taloyhtiöille pitkälle tulevaisuuteen kantavia maalämpö- ja lämpöpumppuratkaisuja helposti ja kustannustehokkaasti elinkaaripalveluna. Kerromme mielellämme lisää yrityksestä rekrytointiprosessin aikana.

Oletko maalämpö- ja lämpöpumppujärjestelmien asiantuntija, jolla on osaamista niin liiketilojen, teollisuuskohteiden kuin isojen asuinkiinteistöjenkin modernien energiaratkaisujen suunnittelusta? Etsimme sinusta vahvistusta suunnittelutiimin vetäjäksi ja pääsuunnittelijaksi. Asemapaikkasi on Helsinki. Yrityksellä on myös hybridityökulttuuri. Tule rakentamaan uutta energia-aikakautta kanssamme!

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ, maalämpö- ja lämpöpumppuratkaisut

Millaiseen rooliin etsimme osaajaa? Suunnittelupäällikkönä saat vastuullesi maalämpö- ja lämpö-/vesilämpöpumpputeknologioihin pohjautuvien energiaratkaisujemme suunnittelutoiminnot asiakasprojekteihin liittyen. Tiimissäsi työskentelee tällä hetkellä kaksi energiasuunnittelijaa ja kasvumme myötä vahvistamme osaajajoukkoamme tulevaisuudessa. Omien osaajiemme lisäksi hyödynnämme suunnittelussa myös kumppaneitamme esimerkiksi sähkösuunnitteluun liittyen.

Suunnittelutiimimme on mukana asiakasprojekteissa tarjousvaiheen esisuunnittelusta ja tarjouslaskennasta käynnistyneen projektin varsinaiseen suunnitteluun sekä toteutusvaiheen täydentävään suunnitteluun, unohtamatta käyttöönoton jälkeistä suunnitteludokumentaatiota, sekä käytönaikaista tukea muulle huolto- ja käyttöorganisaatiollemme.

Työskentelemme aktiivisessa yhteistyössä myynnin ja toteutuksesta vastaavien projektipäälliköiden sekä mm. urakoitsijoiden, asiakkaiden ja eri viranomaisten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Kehittää ja ohjata suunnittelutiimimme toimintaa sekä toimia tiimin esihenkilönä
- Vastata suunnitteluprojektien tarjouslaskennasta, resursoinnista ja aikataulutuksesta
- Vastata lämpöpumppujen ja maalämpöjärjestelmien teknisestä mitoituksesta ja suunnittelusta kohteen vaatimusten mukaisesti
- Osallistua suunnitteluun pääsuunnittelijan roolissa
- Tunnistaa ja hallita riskejä osana suunnittelua
- Huolehtia suunnitteluun liittyvästä dokumentaatiosta ja siitä, että suunnitteluratkaisut noudattavat alan standardeja, rakennusmääräyksiä ja ympäristövaatimuksia
- Varmistaa osaltaan tiedonkulku ja hyvä yhteistyö myynnin, projektihallinnan ja muiden sidosryhmien välillä
- Osallistua konseptikehitykseen sekä yrityksemme muihin kehitysprojekteihin
- Raportoida vastuualueeltasi suunnittelujohtajalle

Edellytämme sinulta energiatekniikan, LVI- tai kiinteistöautomaatiotekniikan insinööri- tai DI-tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Odotamme sinulta vähintään 3 vuoden kokemusta lämpöpumppujärjestelmistä, erityisesti maalämmöstä, sekä vahvaa näkemystä toimialueeseemme liittyen. Sinulla on hyvä LVI- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmien tuntemus ja osaamista mitoittaa, suunnitella ja laskea tarjouksia. Arvostamme myös muuta energianhallintaan liittyvää osaamista ja kokemusta. Omaat hyvät projektinhallintataidot ja kokemusta tai valmiuksia tarttua esihenkilötyöhön. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot ja kykenet ratkaisemaan eteesi tulevat haasteet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden työskennellä kestävän kehityksen parissa, edistää ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja lämpöpumppuhankkeissa yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. Tarjoamme myös monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan kasvuumme ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi!

Työsuhde-etujamme:
- Joustava työskentelymalli ja osittainen etätyömahdollisuus
- Epassi Flex- ja lounasetu
- Matkapuhelinetu sekä mahdollisuus työsuhdepolkupyörään
- Kattavat työterveyspalvelut hyvinvointisi tueksi

Tiedustelut ja hakuohjeet:
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Jätä hakemuksesi Hae-nappia klikkaamalla. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mentek.fi/avoimet-tyopaikat/suunnittelupaallikko-3/