Järjestelmäasiantuntija, Fimlab Laboratoriot Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Fimlab on hyvinvointialueiden omistama, Suomen suurin terveydenhuollon laboratorioyhtiö. Tuotamme terveydenhuollon laboratoriopalveluja Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä ja Pohjanmaalla yli sadassa toimipisteessä yli 1 200 ammattilaisen voimin.
Laboratoriopalveluiden lisäksi olemme IT-osaamisen huipputalo, joka kehittää itse omia ohjelmistoja ja teknologioita, joita laboratorioissa ja näytteenottoprosessissa hyödynnetään. Olemme ylpeitä luotettavista, moderneista ja aidosti 24/7 kriittisistä IT-palveluistamme, joiden avulla tarjoamme laboratoriopalvelut yli 1,5 miljoonalle asiakkaallemme.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Järjestelmäasiantuntijaa Tampereelle.
Jatkuvien palveluiden yksikkö vastaa Fimlabin perustietotekniikan, tietoliikenteen, tietoturvan ja IT-infrastruktruurin palveluista. Haemme energistä ja osaavaa järjestelmäasiantuntijaa osaksi Jatkuvien palveluiden tiimiä, joka vastaa IT-palveluidemme toimittamisesta sekä niihin kohdistuvien muutoksien toteuttamisesta, pienprojektien koordinoinnista ja erilaisten tukipyyntöjen ratkaisemisesta.
Työtehtävässäsi:
-Toteutat teknisiä muutoksia ja koordinoit pienprojekteja varmistaen niiden sujuvan etenemisen ja onnistumisen. Teet osan muutoksista itse tai ohjeistat muutoksen tekemisen alihankkijoillemme
-Osallistut erilaisiin käyttöönottoprojekteihin sekä erilaisten sovellus- ja järjestelmäpalveluiden testaukseen varmistaen palveluiden toiminnan muutosten yhteydessä.
-Ratkaiset palveluihin kohdistuvia tukipyyntöjä yhdessä muun tiimin kanssa ja varmistat osaltasi jatkuvien palveluiden 24/7 toiminnan.
Muutokset ja pienprojektit kohdistuvat monipuolisesti Fimlabin laboratoriotoimintaan ja analytiikkaan liittyviin IT-palveluihin, työasema- ja tulostusympäristöihin, palvelinympäristöihin sekä sovellus- ja järjestelmäympäristöihin. Palvelut tuotetaan yhteistyössä Fimlabin alihankkijoiden kanssa. Koordinoidessasi muutoksia ja pienprojekteja sekä hoitaessasi tukipyyntöjä olet aktiivisesti vuorovaikutuksessa Fimlabin laboratoriotuotannon asiantuntijoiden ja palveluiden toimittajien kanssa. Olet tärkeä osa tiimiämme!
Odotamme sinulta:
-Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
-Ymmärrystä erilaisista IT-palveluista Jatkuvien palveluiden vastuualueella
-Kykyä hallinnoida samanaikaisesti useita pienimuotoisia projekteja ja muutoksia
-Erinomaisia kommunikointi- ja asiakaspalvelutaitoja
-Hyvää ongelmanratkaisukykyä ja paineensietokykyä
-Kokemusta vastaavien työtehtävien hoitamisesta muutaman vuoden ajalta
-Kokemus terveydenhoitoalan IT:stä katsotaan eduksi
Työ edellyttää myös satunnaista matkustamista muihin Fimlabin toimipisteisiin, joten katsomme eduksi B-ajokortin. Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn arvostavassa ja kannustavassa tiimissä mielenkiintoisella toimialalla. Työpisteesi sijaitsee Tampereen keskuslaboratoriolla ja halutessasi voit työssäsi hyödyntää osittaista etätyömahdollisuutta.
Tarjoamme sinulle:
-Kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintamalleihimme
-Osittaisen etätyömahdollisuuden sekä nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät
-Panostamme työhyvinvointiin ja tarjoamme muun muassa monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi lakisääteistä laajemman työterveyspalvelun, liikunta- ja kulttuuriedun, henkilöstöruokailun tuen, ilmaisen kuntosalin, polkupyöräedun sekä useita henkilökunta-alennuksia hyvinvointiasi tukeviin palveluihin
-Monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen
-Ammattitaitoisen ja kannustavan työyhteisön tuen

Hakuaika tehtävään on 27.10.2024 asti. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sekä CV:n. Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten toimithan nopeasti.
Lisätietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Elina Eskola p. 050 356 1884 keskiviikkona 9.10. klo 10-11, torstaina 10.10. klo 14-15, sekä maanantaina 14.10. klo 13-15.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://fimlab.fi/meille-toihin?rmpage=job&rmjob=315&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol