Valvonta-/hygieenikkoeläinlääkäri, Kauhajoen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Palkkaus: 5700€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kauhajoen kaupungin, Isojoen, Karijoen ja Teuvan kuntien ympäristöterveysvalvonta, eläinlääkintä ja ympäristönsuojelun piiriin kuuluvia tehtäviä hoidetaan Kauhajoen kaupungin ympäristöpalvelujen tulosyksikössä. Kokonaishenkilömäärä on tällä hetkellä 15, joista eläinlääkinnässä työskentelee 5 praktikkoeläinlääkäriä sekä 1 eläintenhoitaja. Tulet työskentelemään myös yksikkömme 4 ympäristöterveystarkastajan sekä 3 ympäristötarkastajan kanssa. Apunasi ja tukenasi on myös toimistosihteeri sekä yksikön päällikkö.

Tarjoamme sinulle rennon, huumorintajuisen ja moniammatillisen työyhteisön sekä monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään eläinlääkintähuollon palveluja. Valvonta-/hygieenikkoeläinlääkärin tehtäviin kuuluvat ensisijaisesti eläinsuojelu- ja eläintautivalvonta sekä lisäksi eläimistä saatavien sivutuotteiden käytön valvonta, eläinten tuonti- ja vientiasiat, eläinperäisen alkutuotannon valvonta sekä eläinperäisten elintarvikkeiden laitosvalvonta, eläinlääkintähuollon esihenkilötehtävät ja päivystys tarvittaessa.

Sinulta odotamme hyvää asennetta työntekoon, työyhteisöön sekä palvelujen kehittämiseen. Viran hoitaminen edellyttää hyviä ihmissuhdetaitoja, aktiivista otetta työhön ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vahvuutesi ovat vastuullisuus, yhteistyökyky ja positiivinen asenne. Olet kiinnostunut eläinten hyvinvoinnin, ja sen edistämisen lisäksi koko yhteistoiminta-alueen eläinlääkintähuollon kehittämisestä.

Virkaan valittavan tulee olla Suomessa laillistettu eläinlääkäri. Hygieenikkokuulustelun suorittaminen katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää ICT-perustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito ja aikaisempi kokemus esihenkilötyöskentelystä luetaan eduksi. Viran sijoituspaikka on Kauhajoki. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 5700€. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/KAU-01-8-24/fi_FI