Sosiaaliohjaaja, Kuussoten sote-keskus, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan 28.10.2024 - 13.4.2025 väliselle ajalle työikäisten palveluihin aikuissosiaalityön ja ohjauksen tiimiin Kuussoteen.

Kuussoten tiimissä työskentelee Ähtärin ja Alavuden toimipisteissä yhteensä kuusi sosiaaliohjaajaa, sosiaalityöntekijä ja tiimin esihenkilönä toimii vastuuyksikköjohtaja/johtava sosiaalityöntekijä. Kuussoten alueeseen kuuluu Alavus, Kuortane, Soini ja Ähtäri. Työntekijän ensisijainen sijoituspaikkana on Ähtäri.

Sosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu laaja-alaisesti eri sosiaalihuollon tehtäviä. Työtehtävässä painottuu palveluntarpeenarvioinnit, suunnitelmallinen sosiaalityö, talous- ja toimeentulotukityö sekä ohjaus- ja neuvonta. Lisäksi tehtävään sisältyy chat-palvelun suorittamista HVA:n alueella. Tehtävän hoitamiseen kuuluu liikkumista alueen eri kunnissa, joten omaa autoa tarvitaan työn suorittamiseksi.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä toimia laajassa verkostossa. Arvostamme sosiaaliohjaajan työkokemusta eri tehtävistä ja digitaitoja. Toivomme sinulta joustavuutta ja oman työn organisointitaitoja. Työn tukena on ammatillinen ja osaava työyhteisö sekä viikottaiset tiimipalaverit. Työnohjaus järjestetty.

Kelpoisuusehtona on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015,
3 §, 8 §.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622691/fi_FI