Herkkusienten kasvattaja Mykora Oy:lle Kiukaisiin, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko vaihtelevan ja erittäin vastuullisen työtehtävän ympäristöystävällisen ruuan parissa?

Mykora Oy on pohjoismaiden johtava valkoisten herkkusienien tuottaja, jonka Champ -tuotemerkin alla myytävät valkoiset ja ruskeat herkkusienet sekä portobellot ovat tuttuja niin kuluttajille kuin HoReCa asiakkaille. Etsimme nyt Mykora Oy:lle herkkusienien kasvattajaa vakinaistuvaan työsuhteeseen.

Herkkusienet kasvavat tarkasti valvotuissa ja hygieenisissä olosuhteissa. Herkkusienien kasvualusta tehdään itse, sillä laadukas alusta on kaiken perusta. Tehtävänäsi on huolehtia kasvualustan valmistumisesta ideaalisissa olosuhteissa. Seuraat prosessia (raitisilma, kierto, jäähdytys ja lämmitys, kastelu ja höyrytys) ja teet tarvittavia säätöjä järjestelmässä. Käytät mittalaitteita ja ohjelmistokoneita, joten odotamme sinulta vähintään perustason it -osaamista (mm. windows -ympäristö, excel). Lisäksi huolehdit kasvatustyöhön liittyvästä kirjallisesta dokumentoinnista ja kirjanpidosta. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi tarvitset työssäsi jonkin verran englannin kielen taitoa.

Työhön sisältyy myös muita kasvatukseen liittyviä tehtäviä, joista osa on jonkin verran fyysisiä. Tarvitset siksi hyvän peruskunnon. Lisäksi tarjolla on muita tehtäviä osaamisesi ja halukkuutesi mukaan. Ennen kaikkea odotamme sinulta innokkuutta tarttua uuteen työhön, pitkäjänteisyyttä ja halua kehittyä erityisalan osaajaksi. Tukenasi on osaava ja kokenut tiimi joka perehdyttää sinut hyvin tähän tehtävään.

Työ on päivätyötä 06.00 - 14.30, mutta liukuvasta työajasta on mahdollista sopia. Työhösi sisältyy myös kiertävä, kerrallaan viikon ajan kestävä päivystys.

Työsuhteesi alussa työsuhteestasi vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua Mykora Oy:lle.

Kiinnostuitko? Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Sähköpostitse toimitettuja hakemuksia emme huomioi.

Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana joten jätä hakemuksesi pian!

Hakuaika päättyy 27.10.2024.

Lisätiedot tästä tehtävästä antaa Helena Kiviranta p. 044 7805201, helena.kiviranta@eezy.fi
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä arkisin klo:9-15 välillä.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/583015220