Kerroshoitaja / vastaava kerroshoitaja, Wiklöf Hotel Services Ab Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nyt on haussa kerroshoitaja tai vastaava kerroshoitaja huolehtimaan vieraillemme puhtaan siistit ja huolitellut kokemukset majoituspalveluiden osalta. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden sekä itsenäiseen työskentelyyn että kerroshoidon tiimin vastuutehtäviin. Työtunnit vaihtelevat sesonkien mukaan ajoittuen klo 6-18 väliseen aikaan, pääosin välille 8-16.
Hotel Kokkola on 75 huoneen kodikkaan tasokas kaupunkihotelli keskellä Kokkolaa. Toimintaamme ohjaavat korkeat laatutavoitteet kaikessa tekemisessä, ja asiakaskokemuksissa punaisena lankana on "helppo tulla, hyvä olla". Tarjolla on jatkuvasti uusiutuva työympäristö ja loistavat työkaverit asiakaspalveluvastaavamme hotellikoira Ranen tiimissä!
Pienessä työyhteisössä toimenkuvat ovat monipuolisia, ja yhteen työpäivään voi sisältyä tehtäviä sekä aamiaisella että kerroshoidossa. Kerroshoitajien merkitys vieraiden viihtymisessä ja laadun toteutuksessa on todella tärkeää, ja tiivis yhteistyö sekä kerrostiimin että vastaanoton välillä takaa parhaat tulokset. Vastaavan kerroshoitajan tehtävienkin painopiste on käytännön perustyössä, mutta myös esim. siivousohjelmien vuosikellon suunnittelu ja toteutus, laatuohjelman mukaiset tarkastukset, osallistuminen työvuorosuunnitteluun, uusien työntekijöiden perehdytys, opiskelijoiden ohjaus sekä tekstiilihuollon ja välineiden riittävyyden seuranta ja tilaukset sisältyvät tehtäviin. Kerroshoidon työvuorot ovat aamupainotteisia, myöhäisempiä päivävuoroja lähinnä huippusesongilla sekä viikonloppuisin. Mikäli on aikaisempaa kokemusta tai tarvittavat valmiudet, on mahdollista yhdistää työhön myös vastaanoton tehtäviä.
Odotamme positiivista asennetta laadukkaan palvelun tuottamiseen, vastuullista työotetta, joustavuutta ja tahtoa tehdä parhaansa jokaisen vieraan viihtyvyyden hyväksi. Arvostamme soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä ja jonkin kirjausohjelman käytöstä (meillä käytössä Serviator). Myös oppisopimus mahdollinen toteutustapa. Työ alkaa mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työyhteisömme on kansainvälinen, joten kielellisesti edellytämme suomen ja englannin taitoja. Työyhteisömme on savuton.
Lisätietoja hotellista ja toiminnastamme löydät osoitteesta www.hotelkokkola.fi, Instagramista (hotelkokkola) ja facebook-sivuiltamme.
Palkkaus MaRa tes / kokemuksen mukaan, tunnit keskimäärin 90-112,5 h/3 vk. Hakemukset cv:n kera, työn aloitus sopimuksen mukaan. Kerrothan, jos sinulla on jotain erityisosaamista, mistä uskot olevan iloa tiimillemme/yritykselle, toimenkuvat muokkautuvat aina osin myös kunkin vahvuuksien mukaan.
Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse myynti@hotelkokkola.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:myynti@hotelkokkola.fi