Yksikönjohtaja, Rakennus- ja energia-automaatio, Sweco Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 28.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme uutta yksikönjohtajaa johtamaan ja kehittämään Rakennus- ja energia-automaatioliiketoimintaamme, nykyisen henkilön siirtyessä Swecon sisällä uusiin haasteisiin. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus liittyä osaksi ammattitaitoista liiketoimintaamme, joka tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa merkittävästi alan kehitykseen.
Swecon rakennus- ja energia-automaatioliiketoiminnassa työskentelee yhteensä n. 40 asiantuntijaa. Esihenkilönä toimiminen on yksi keskeisimmistä tehtävistäsi, mutta lisäksi toimit palveluidemme aktiivisessa myynnissä ja markkinoinnissa, sekä asiakasrajapinnassa. Vastaat kokonaisvaltaisesti yksikkösi liiketoiminnan kehittämisestä ja sen kasvattamisesta yhdessä osaavan henkilöstösi kanssa.
Olet keskeisessä ja aktiivisessa roolissa ulos päin kohdaten asiakkaitamme, verkostoituen ja kuunnellen herkällä korvalla markkinoiden tarpeita. Toisaalta olet myös luomassa ja vahvistamassa Swecon sisäisiä verkostoja. Olet yhdistäjä, verkostoituja ja luot ihmisille mahdollisuuksia onnistua yhdessä. Toisaalta pääset ideoimaan, kehittämään sekä innostamaan ihmisiä uuden äärelle ja löydät uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia.
Arkesi koostuu perinteisten työtehtävien lisäksi hyvistä keskusteluista, kouluttautumisesta ja kehittämisestä yhteistyössä projektiryhmien, asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, sekä toimialan eri sidosryhmien kanssa. Kanssamme kehität koko alaa eteenpäin rakennetun ympäristön vastuullisuusvaatimukset huomioiden. Teet tiivistä yhteistyötä Swecon muiden asiantuntijoiden kanssa ja saat tuen tehtävässä menestymiseen osaavilta kollegoiltasi. Projekteissa pääset halutessasi mukaan kansainvälisiin hankkeisiin ja työskentelemään yhdessä muiden Sweco-maiden asiantuntijoiden kanssa. Työskentelemme ympäri Suomen 28 paikkakunnalla, joista voit valita omaan sijaintiisi soveltuvimman.
Rakennus- ja energia-automaatio on yksi merkittävimmistä kestävämmän tulevaisuuden mahdollistajista. Tule mukaan rakentamaan näitä tulevaisuuden ratkaisuja kanssamme!
Mitä lupaamme sinulle

Mutkaton Sweco-porukka. Olet osa mutkatonta ja innostunutta yhteisöä, jossa työilmapiirin pinnalla päällimmäisenä väreilee välittömyys ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Tuemme, arvostamme ja kannustamme toisiamme - siihen voit luottaa. Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa - olet oikeasti vaikuttamassa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ympäri Suomen.

Maailma avoinna. Swecolaisia on yhteensä 20 000 ympäri Euroopan, ja Suomessa meitä on 28 paikkakunnalla 3 000 henkeä. Kansainvälinen organisaatio tarjoaa halutessasi mahdollisuuksia työskennellä myös ulkomailla - tai vaihtaa Suomen sisällä toimipistettä elämäntilanteen muuttuessa.

Oma urapolku ja koulutusmahdollisuudet. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään ja suunnittelemaan omannäköistä urapolkua ja tässä me kuuntelemme sinua. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.

Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan.

Työnantajana olemme joustava, ja työsi ja yksityiselämäsi kestävä yhteensovittaminen on meille prioriteetti. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä - mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.

Me haluamme tarjota sinulle erinomaisia työelämäkokemuksia, mielekkäitä henkilökuntaetuja ja vakautta arkeen. Haluatko antaa meille siihen tilaisuuden?
Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on useamman vuoden kokemus esihenkilötehtävistä ja tunnet hyvin rakennus- ja energia-automaation ympäristön, markkinat ja kehitysnäkymät. Sinulla on näkemyksellisyyttä ja kykyä kehittää uutta liiketoimintaa ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK/DI esim. automaatio-, LVI- tai sähkötekniikasta). Odotamme sinulta monipuolista ja pitkää valmistumisen jälkeistä kokemusta rakentamisen ja talotekniikan alalta, taustasi voi olla esim. suunnittelusta, konsultoinnista tai urakoinnista. Alan monipuolinen tuntemus, kyky kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa, sekä asiakassuhteita ovat tässä tehtävässä menestymisen kannalta avainasemassa.
Arvostamme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä työtapaa ja vastuunottokykyä. Toimintatapasi on oma-aloitteinen ja pystyt viemään asioita sujuvasti eteenpäin hyvässä yhteishengessä. Omaat erityisen vahvat viestintä ja vuorovaikutustaidot, sekä suomeksi, että englanniksi ja olet taitava verkostoitumaan.
Lisätiedot ja hakeminen
Työkaveriksemme voit hakea oheisen linkin kautta maanantaihin 28.10.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.
Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään liittyen, voit kysyä lisätietoja liiketoimintajohtaja Riku Maidellilta. Riku on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 535 6298 tai sähköpostitse riku.maidell@sweco.fi.
Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu, Kuopio Swecon Talot ja kiinteistöt -toimialan osaajat toimivat kansainvälisessä ja teknologisesti edistyksellisessä työympäristössä. Alan johtavina asiantuntijoina tuotamme suunnitteluratkaisuja kiinteistöjen kestävään ja ilmastoälykkääseen rakentamiseen huomioiden elinkaaren kaikki vaiheet. Palvelumme kattavat sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisenerityissuunnittelualat pientaloista kerrostaloihin, kaupunkikeskuksiin, julkisiin rakennuksiin kuten stadioneihin, urheiluhalleihin, viihdekeskuksiin ja liikenneterminaaleihin.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.sweco.fi/ura/apply-for-a-job/?rmpage=job&rmjob=22937&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol