Liikunnanohjaajan määräaikainen tehtävä, Liedon kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Liedon perusopetuksen 1.-9. luokat osallistuvat Suomi liikkeelle -ohjelman Liikkuva koulu ja Move! -hankkeeseen, jonka päämääränä on vakiinnuttaa Liedon perusopetuksen kouluihin liikunnallinen toimintakulttuuri ja samalla kehittää vähän liikkuvien fyysisen toimintakyvyn seurantaa. Hankkeessa keskeistä on kaikille oppilaille suunnattu yhteinen liikkumiseen aktivoiva toiminta. Hankkeen avulla pyritään tunnistamaan liikunnallista tukea tarvitsevat oppilaat ja vaikuttamaan etenkin vähän liikkuviin oppilaisiin ja madaltamaan nuoren kynnystä osallistua liikuntaan. Hankkeen tavoitteena on myös tehostaa koulun ja kodin välistä yhteistyötä siten, että nuoria ja heidän vanhempiaan kannustetaan liikkumaan myös viikonloppuisin.

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen reipasta henkilöä, jolla on osaamista vähän liikkuvien nuorten aktivoimisesta sekä liikunnan ohjaamisesta yläkouluikäisille. Odotamme ammattitaitoa kohdata yläkouluikäisiä oppilaita kouluilla ja nuorisopalveluiden piirissa olevia eri-ikäisiä nuoria mm. nuorisotaloilla. Tavoitteena on liikkeen lisääminen ja paikallaan olon vähentäminen koulupäivän aikana, liikkumisen esteiden purkaminen monialaisella yhteistyöllä, esimerkiksi nuorten liikuntaneuvonnan palveluketjua kehittämällä. Tehtävässä voidaan hyödyntää yksilöllistä liikuntaneuvontaa ja -ohjausta erityisesti vähän liikkuvalle nuorelle. Yhteistyö kodin ja koulujen välillä, koulujen henkilökunnan sekä paikallisten urheiluseurojen kanssa on tärkeä osa tehtäväkenttää.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Hakijan eduksi katsotaan uimaopettajan pätevyys. Tehtävä edellyttää oman auton käyttämistä.

Arvostamme monipuolista ohjauskokemusta, hyviä tvt-pedagogisia- ja vuorovaikutustaitoja sekä ennen kaikkea kehittämisinnokkuutta ja kykyä kohdata oppilas/opiskelija yksilöllisesti hänen tarpeensa huomioiden. Opetus- ja ohjauskieli on suomi.

Tehtävä on kokoaikainen ja työ sisältää iltatyötä. Työaika 38,25 t / vko ja palkkaus KVTES:n mukainen.

Tehtävä täytetään ajalle 28.10.2024 - 30.6.2025 ilman toimipaikkarajoituksia. Valitun on toimitettava 30 vuorokauden kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki 504/2002). Noudatamme valinnassa neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakuajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei huomioida. Pätevyyttä osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelukutsun yhteydessä. Haastattelut pidetään maanantaina 21.10.2024.

Liedossa 3.10.2024

Toimialajohtaja, sivistyspalvelut
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623487/fi_FI