Suunnittelija teollisuuden sähkösuunnitteluun, Jy, PCS-Engineering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hieman meistä

PCS-Engineering on Oulussa vuonna 2004 perustettu insinööritoimisto, joka on keskittynyt teollisuuden sähkö-, instrumentointi- ja automaatioalan asiantuntijatehtäviin. Meidän palvelumme kattavat mm. sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun sekä asennusvalvonta ja käyttöönottopalvelut niin kotimaassa kuin ulkomailla. Henkilökuntamme koostuu n. kuudestakymmenestä sähkö- ja automaatioalan ammattilaisesta, jotka työskentelevät Oulun, Jyväskylän, Seinäjoen, Rovaniemen tai Tallinnan toimipisteillämme.

Ketä etsimme

Etsimme Jyväskylän toimipisteeseemme teollisuuden sähkösuunnittelukokemusta omaavaa suunnittelijaa, joka tulee työskentelemään teollisuuden sähkösuunnitteluprojekteissa. Työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja tavoitteidesi pohjalta, jotta voit hyödyntää vahvuuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena ja viihtyä työssäsi innostavassa ympäristössä.

Asiakkaina meillä on kansainvälisesti toimivia suomalaisia vienti- ja teknologiayrityksiä sekä julkisensektorin toimijoita, joihin olemme vuosien varrella onnistuneet luomaan vakiintuneet toimittajasuhteet.

Etsimämme asiantuntija:

Omaa soveltuvan koulutuksen
Omaa suunnittelukokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta vähintään 3 vuoden ajalta.
Osaa käyttää hyödyksi standardeja ja soveltaa niitä käytännössä
Osaa käyttää yleisimpiä suunnitteluohjelmistoja ja omaa valmiuden oppia myös uusia työkaluja.
On oma-aloitteinen ja aktiivinen.
Omaa hyvät viestinnälliset taidot

Miksi meille

Meillä henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys on kaiken tekemisen keskiössä. Meiltä löytyy kattava määrä henkilöstön hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja, kuten esimerkiksi terveysvakuutus, hammashoitoetu, hierontaetu, työsuhdepolkupyöräetu ja liikuntakeskusetu sekä koko henkilöstön käytössä oleva Levin lomamökki ja vene. Lisäksi meillä on erinomainen työilmapiiri ja kannustava työyhteisö, joka tukee työskentelyäsi joka tilanteessa. Meillä on mahdollista tehdä töitä myös etänä.

Hae työpaikkaa osoitteesta