putkiasentaja, Jokioisten kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtäviin kuuluu kunnan vesihuoltolaitoksen verkoston sekä kunnan kiinteistöjen ja kunnan kiinteistöyhtiön putkiasennukset ja näihin liittyvät korjaus- ja huoltotyöt. Lisäksi putkiasentaja osallistuu muihin kunnallistekniikkaan liittyviin työtehtäviin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus (esim. putkiasentajan perustutkinto tai muu LVI-alan koulutus) sekä kokemusta kiinteistöjen putkiasennuksista. Eduksi katsotaan maanrakennuspuolen kokemus. Työssä onnistuminen edellyttää työhön tarttuvaa asennetta sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työssä ollaan tekemisissä rakennusten käyttäjien ja vesihuoltolaitoksen asiakkaiden kanssa, joten työssä tarvitaan myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja yhteistyökykyä.

Lisäksi edellytetään vähintään kohtuullisia tietotekniikan perustaitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa työtehtävien hoitamiseen. Työssä pitää suorittaa ja pitää voimassa työturva-, tieturva 1-, tulityö- ja vesihygieniakortit.
Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtävässä noudatetaan 3 kk:n koeaikaa. Sijaisuus on määräaikainen ja työ alkaa aikaisintaan 1.11.2024 ja päättyy 31.12.2025. Jokioisten kunta on savuton työpaikka.

Hakuaika päättyy 23.10.2024 klo 10.00 mennessä. Jos hakemusta ei ole tehty sähköisesti, tulee hakemukset ansioluetteloineen ja opinto- sekä työtodistusjäljennöksineen lähettää sähköpostiin jokioisten.kunta@jokioinen.fi tai toimittaa osoitteeseen Jokioisten kunta / tekninen toimi Keskuskatu 29 A, 31600 Jokioinen 23.10.2024 klo 10.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623341/fi_FI