Psykiatrisesti suuntautunut tk-lääkäri tai Psykia, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 23.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lohja on noin 46 000 asukkaan alue Länsi-Uudellamaalla reilun puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Tehtävässä painottuu kiireetön vastaanotto, joka voidaan räätälöidä erityisesti mielenterveystyöhön (MT) keskittyväksi. Lisäksi vastaanotolla voi olla myös muita kiireettömiä potilastapauksia. Lohjalla kiireetön toiminta on keskitetty keskustan terveysasemalle ja kiirevastaanotto toimii virka-aikaan Tynninharjulla, Lohjan sairaalan tiloissa. Psykiatrisesti suuntautunut tk-lääkäri tai psykiatri työskentelee keskustan terveysaseman tiloissa. Meillä käy joka toinen viikko psykiatrikonsultti, ja käytössämme on aktiivisesti terapiat etulinjaan -hoitomalli, johon myös hoitajamme ovat perehtyneet.

Lohjan terveysasema on koulutusterveyskeskus ja tuemme henkilökuntamme oman ammatillisen osaamisen ylläpitämistä. Lääkäreitä on Lohjan terveysasemalla 22. Lääkärikuntamme on kokenutta ja sitoutunutta ja myös intoa lääkärikoulutukseen ja nuorten kollegoiden tukeen löytyy. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa on hyvä työilmapiiri.

Lohjalle kulkee arkisin lääkäreille maksuton HUS-bussi Helsingistä.

Lohjan terveysasema sai erinomaiset tulokset NLY:n koulutuspaikkakyselyssä 2023.

Työpaikan nimi ja osoite: Ojamonkatu 36, 08100 Lohja.
Työaika: 38 h 15 min / vko. Työ tapahtuu arkisin klo 8.00-16.00 välillä. Mahdollisuus sopia myös osatyöviikosta, esimerkiksi 4 päivää viikossa.
Tehtävä on määräaikainen ja virkasuhteinen.
Palkkaus: Lääkärisopimuksen mukainen uraporraspalkkaus.

Potilastietojärjestelmänä on Pegasos/Omni.

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu lääkäri. Virkaan valitulla tulee olla lupa toimia tehtävässä ilman toimintarajoituksia.

Tehtävässä edellytetään kokemusta päivystystyöstä sekä 12 kk:n kokemusta terveyskeskustyöstä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Lisäksi edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Eduksi luetaan kiinnostus ja kokemus psykiatriasta. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-632-24/fi_FI