Keikkaluontoinen Haalaaja/Rakennusapulainen (Laht, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme reippaita RAKENNUSAPULAISIA/HAALAAJIA Lahdesta.
Oletko fyysisesti hyvässä kunnossa ja valmis tekemään keikkaluontoista työtä?

Asiakasyrityksemme etsii työntekijää vaihtuviin kohteisiin haalaajan ja rakennusapulaisen työtehtäviin. Työnkuvaan kuuluu kalusteasentajien avustaminen eli tavaroiden kantaminen, kuormien purut ja mahdollinen kalusteiden asentaminen. Työ edellyttää matkustamista ja ajoittain myös yöpymistä muualla.

Työstä maksetaan päivärahat ehtojen täyttyessä ja matka-ajan palkasta neuvoitellaan tapauskohtaisesti. Palkkaus muodostuu puusepänteollisuuden työehtosopimuksen pohjalta. Palkoista, kyydityksistä, sekä majoituksesta saa lisätietoa haastattelussa.
Toivomme sinulta:

Hyvää fyysistä kuntoa
Työturvallisuuskorttia
Hyvää suomen kielen ymmärrystä

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä, joten ethän aikaile vaan laita rohkeasti hakemusta tulemaan alla olevasta painikkeesta!

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa:Saana Maggasaana.magga@henkilostoasiantuntijat.fi

Muina aikoina voit olla yhteydessä:

Anu Laasanen

044 241 8131

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys on hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta. Voit tehdä meillä töitä työtehtävästä riippuen keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!Lisätietoa meistä kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:
 https://henkilostoasiantuntijat.fi/ https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/ https://twitter.com/henkilostoasiat/ https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=604&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol