Mekaniikkasuunnittelija koneistuksen pariin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Eri materiaalit, koneet ja menetelmät hallussa? Nyt tarjolla vakituinen paikka MEKANIIKKASUUNNITTELIJALLE Sastamalassa - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme Sastamalaan MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA vakituiseen työhön! Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Työssäsi suunnittelet sekä valikoit erilaisiin kappaleisiin ja projekteihin sopivimmat työmenetelmät ja koneet, ohjaat koneistajia ja pidät huolta projektien etenemisestä. Kappaleiden koot ja materiaalit vaihtelevat asiakasprojektien mukaan, joten haastetta työstä löytyy! Työtä tehdään lähtökohtaisesti kahdessa vuorossa ma-pe, mutta joustoa työnantajan puolelta löytyy!

Odotamme sinulta erityisesti vahvaa koneistustaustaa ja osaamista monipuolisesti eri konetyypeistä. SolidWorks-ohjelmiston käyttö on sinulle tuttua, ja osaat myös ohjelmoida suoraan koneita. Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Palkkaus tehtävässä täysin sopimuksen ja kokemuksen mukaan, ja palkkatoive huomioidaan!

Älä aikaile vaan lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä, tai soita suoraan Karrille! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4945586-mekaniikkasuunnittelija-koneistuksen-pariin?promotion=1141374-trackable-share-link-te-menetelmasuunnittelija