Toimintaterapeutti, toimi, kuntoutuspalvelut, Raa, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hae mukaan lasten ja nuorten kuntoutuksen pariin työskentelemään mukavassa tiimissä, hyvissä tiloissa, monipuolisilla työvälineillä osaavan moniammatillisen ja monialaisen tiimin kanssa lasten ja nuorten kehityksen tueksi.

Toimintaterapeutit kuuluvat kuntoutuksen alueellisiin yksiköihin, joissa meillä työskentelee fysio-, toiminta- ja puheterapeutteja.Yhteistyö on tiivistä ja keskinäinen konsultointi on sujuvaa. Toimintaterapeutin työhön kuuluu arviointia, ohjausta, terapia jaksojen toteutusta sekä monialaista verkostotyötä lapsen ja nuoren lähiympäristössä heidän hyväkseen.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään toimintaterapeutin osaamista laaja-alaisesti erilaisten asiakkaiden kanssa ja toimintaympäristöt ovat vaihtelevia. Työtehtävät voivat sisältää mm. toimintaterapeuttisia arvioita ja ohjauksia lapsista nuoriin, ryhmänohjausta, koti-, koulu- ja päiväkotikäyntejä. Työtehtävien painopistettä voidaan suunnata osaamisesi mukaisesti ja tarvittaessa aikuisten toimintaterapiaan. Osa työstä toteutuu asiakkaan omassa toimintaympäristössä ja edellyttää oman auton käyttöä.

Pohteella kehitämme yhdessä uudistuvaa kuntoutuksen toimintaa ja tehtävissä on hyvä mahdollisuus olla mukana kehittämisessä ja oman työn organisoimisessa. Olemme alueella verkostoituneet, yhdessä tekeminen on tärkeä tapa palveluiden yhtenäistämisessä ja on merkittävä tuki sinulle tehtävässäsi.

Arvostamme ammatillisuutta ja kehitysmyönteisyyttä, ystävällisyyttä ja luotettavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä työskennellä työryhmän jäsenenä sekä itsenäisesti. Arvostamme osaamista lasten ja nuorten toimintaterapiasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä tarvittaessa rikosrekisteriotteen. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622875/fi_FI