Kiinteistöhuollon työntekijöitä syyssesonkiin!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI sinä oma-aloitteinen ja maalaisjärkeä omaava mestari! Nyt paikat auki kiinteistöhuollon syyssesonkiin Turkuun - Klikkaa ja lue lisää!

Nyt tarjolla paikkoja KIINTEISTÖHUOLLON TYÖNTEKIJÖILLE syksyn lehtien ja pihojen siistimistöissä Turun seudulla!

Työssäsi keskityt pääasiassa syksyn lehtisavotan hoitamiseen. Käytät työssäsi mm. lehtipuhallinta, haravaa, ruohonleikkuria ja trimmeriä, kun pihat laitetaan talvikuntoon! Työtä on tarjolla ainakin syyskaudeksi, sekä kovalle tekijälle myös mahdollisuus vakinaistua töihin!

Sinulta tulisi löytyä oma-aloitteista, innokasta ja reipasta asennetta, sekä hyvä fyysinen kunto. Työturvallisuus- ja B-ajokortti sekä aiempi alan kokemus on eduksesi, mutta ei välttämätöntä - kunhan asenne on kohdallaan niin kaikki muu opetetaan! Palkkaus kiinteistöpalvelualan TES mukaan.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä! Valintoja tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Karri Järvinen, puh. 044 460 6359 tai karri@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4917253-tyontekijoita-kiinteistohuollon-syyssesonkiin-turkuun?promotion=1132365-trackable-share-link-te-kiinteistohuollon-sesonki-tyontekijoita