Kielten lehtori (en, ru) Metsolan koulu, Lohjan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kieltenopettajaa (englanti, ruotsi) Metsolan kouluun määräaikaiseen virkasuhteeseen 31.5.2025 saakka.

Metsolan koulu on noin 250 oppilaan alakoulu Lohjalla. Keskitymme laadukkaaseen opetukseen ja perustaitojen opettamiseen. Noudatamme opetuksessa oppilaiden tunne- ja vuorovaikutustaitoja kartuttavaa hyvinvoinnin vuosikelloa. Henkilöstön keskuudessa huomioimme hyvän ja ylläpidämme positiivista asennetta.

Edellytämme pätevyyttä englannin kielen ja ruotsin kielen opettamisessa. Arvostamme yhteistyötaitoja ja joustavuutta arjen muuttuvissa tilanteissa.
Luemme eduksi kokemuksen yhteistyön tekemisestä luokanopettajien kanssa sekä kokemukset samanaikaisopettajuudesta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan (http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1998/19980986).

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset, jotka tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa. Toimitetuista todistuksista tulee näkyä suoritettu tutkinto sekä kelpoisuuden osoittavat opinnot (esim. pedagogiset opinnot 60 op, monialaiset opinnot 60 op, aineenopetuksen kelpoisuudet 60/120 op).

Palkka määräytyy OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Haastattelut pidetään heti hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tanja Lax-Pyyny p. 040 686 7469, tavoitettavissa 3. - 11.10.2024

Lohjan kaupunki panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja kehittymiseen. Arvostamme työntekijöidemme osaamista ja pyrimme tarjoamaan parhaat mahdolliset edellytykset työssä onnistumiseen. Lohjan kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivomme hakemuksia eri taustoista tulevilta henkilöiltä.

Lohja on vapaaehtoisesti kaksikielinen kaupunki.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LOH-09-247-24/fi_FI