Kirjastonhoitaja, Vaalan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Palkkaus: 2854,71€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vaalan kunnan kirjastossa on haettavana kirjastonhoitajan opintovapaan sijaisuus. Kirjastonhoitajan monipuolisessa työtehtävässä pääset kehittämään kirjastomme palveluita innovatiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Tehtävässä pääset suunnittelemaan kirjaston toimintaa yhdessä muun kirjaston henkilöstön kanssa ja tekemään kirjaston kokoelmatyötä kokonaisuudessaan aineiston hankinnasta aineiston poistamiseen saakka. Tehtävään kuuluu vuosittainen Suomen yleisten kirjastojen tilastotiedon syöttäminen Vaalan kunnan kirjaston osalta aluehallintoviraston tietokantaan. Kirjastonhoitajan tehtäviin kuuluu myös esimerkiksi kirjaston talouden seuranta yhdessä hyvinvointijohtajan kanssa sekä kirjaston laskujen asiatarkastus sekä esimerkiksi kaukolainojen ja laskutettujen niteiden laskutus. Tehtävään kuuluu lisäksi monipuolista asiakaspalvelutyötä, erilaisten tapahtumien suunnittelua ja toteutusta sekä viestintää eri viestintäkanavissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi lämminhenkisen ja mukavan työyhteisön. Meillä Vaalan kunnan kirjastossa työskentelee kirjastonhoitajan lisäksi kirjastovirkailija sekä Tulevaisuuden kirjasto -hankkeessa hankekoordinaattori. Kirjastopalvelut kuuluvat osaksi hyvinvointiosastoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai vähintään 35 opintoviikon laajuiset kirjastoalan korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot. Eduksi katsomme Koha- kirjastojärjestelmän tuntemuksen sekä OUTI-kirjastojen toimintaperiaatteiden tuntemuksen. Toivomme sinulta kirjastoammattilaisuuden lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä eri sidosryhmien kanssa sekä ennakkoluulotonta ja innovatiivista työotetta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621262/fi_FI