Palkanlaskija, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 14.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nautitko työstä numeroiden parissa? Sujuuko Procountor-ohjelman käyttö kuin tanssi?
Hienoa, saatat olla etsimämme

PALKANLASKIJA

V&S Tilitoimisto Oy:n Vantaan toimistoon.

Mitä työ pitää sisällään ?

Työtehtäväsi painottuvat palkanlaskijan ja kirjanpidon monipuolisiin tehtäviin.

Hoidat omia asiakkuuksia huolehtien palkoista, reskontrasta ja verottajalle tehtävistä ilmoituksista lisäksi teet kerran vuodessa tilinpäätökset. Työaikasi ajoittuu arkisin klo 8-16 välille. Mahdollinen hybridityö sovitaan erikseen.

Mitä odotamme sinulta ?

Sinulla on sopiva koulutustausta; taloushallinnon merkonomi tai tradenomi. Olet hankkinut jo jonkin verran työkokemusta kirjanpidon tehtävistä ja opetamme sinua toki lisää. It-taitosi ovat hyvät ja taidat Procountor-ohjelman käytön. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja järjestelmällinen ja halukas kehittämään omaa osaamistasi. Pärjäät työyhteisössämme avoimella, sosiaalisella luonteella ja hyvällä suomen kielellä. Eduksesi laskemme tilinpäätöstaidot sekä englannin kielen taidon.

V&S Tilitoimisto Oy

V&S Tilitoimisto Oy on vuonna 2015 perustettu nuori ja innovatiivinen täyden palvelun tilitoimisto. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaille mahdollisimman kattava tukiverkosto taloushallinnon eri tehtäviin. Haluamme asiakkaidemme voivan keskittyä heidän oman yrityksensä ydinliiketoimintaan ja jättää taloushallinnon eri tehtävät tilitoimistomme luotettavan henkilöstön vastuulle. Meillä on sitoutuneet työntekijät, valoisa ja kannustava työilmapiiri!

Mitä tarjoamme sinulle ?

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen ja mielenkiintoisen työn kannustavassa työyhteisössä Vantaan Vaaralassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kyseessä on vakavarainen yritys, missä vallitsee joustava ja nuorekas ilmapiiri.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään videohaastatteluna, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun.

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Henkilöstöpalvelu Heimoon, Marja Koikkalainen vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8 - 16 puh. 044 777 5102 tai sähköpostilla marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hpheimo.fi/tyopaikkailmoitus-40048055