Laitosmies, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Palkkaus: 2306,40€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme laitosmiestä vakituiseen työsuhteeseen liikunnan ylläpitoyksikön kiinteistötekniikkatiimiin.

Huolehdimme liikuntapalveluiden hallinnoimien rakennusten talo- ja laitetekniikan asiantuntija- ja ylläpitotehtävistä. Tehtäviisi kuuluu mm. liikuntakiinteistön taloteknisten järjestelmien ylläpito- ja korjaustehtävät.

Tehtävän kelpoisuusehtona on toisen asteen tutkinto tekniseltä alalta ja työelämässä hankittua tehtävän edellyttämää osaamista sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisäksi tehtävässä edellytetään vähintään 3 vuoden kokemusta tate-järjestelmien ylläpidosta sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Eduksesi luemme kokemuksen uima-altaiden vedenkäsittelyjärjestelmistä tai tekojäiden kylmätekniikasta sekä BEM-huoltokirjan osaamisen.

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja motivoitunutta asennetta työhön. Työhön liittyy myös asiakaspalvelua, joten et vieroksu asiakaspalvelutyötä vaan palvelet mielelläsi niin sisäisiä kuin ulkoisia asiakkaitamme. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä toimia niin itsenäisesti kuin tiimissäkin, halua oppia uutta, kehittyä ja jakaa omaa osaamista muille.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä ja mukavassa porukassa. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Lisäksi kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset ovat etusijalla.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KUVA-02-45-24