Fysioterapeutti, FysioSenior Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko ikääntyvien kanssa työskentely sinulla lähellä sydäntä? Tykkäät kehittyä ja saada vastuuta työssäsi? Hae meidän kehittyvään FysioSeniorin tiimiin - toteutetaan unelmia yhdessä!

Toimintamme laajentuessa Mikkeliin haemme asiakaspalveluhenkistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön kykenevää fysioterapeuttia vakituiseen kokoaika työhön. Mahdollisuus edetä halutessasi myös tiimin vetäjäksi. Työsuhde alkaa joustavasti marras-joulukuussa 2024.

Olemme geriatriseen fysioterapiaan erikoistunut asiantuntijayritys ja erikoisosaamisemme on ikääntyvien kotikuntoutuksessa. Palveluihimme kuuluvat myös tuki- ja liikuntaelin fysioterapia vastaanotolla, apuvälinearviot ja ohjaustyö. Teemme monipuolista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat keskiössä. Meidät tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta ja tuloksellisesta kuntoutustyöstä. Laadukkuus ja asiakaslähtöisyys ohjaavat päivittäistä työtämme.

Olemme toimineet Kuopion alueella vuodesta 2006 kehittäen ikääntyvien fysioterapiapalveluita. Tiimissämme työskentelee 15 alansa ammattilaista. Olemme työntekijöitä arvostava yhtiö ja tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja työhyvinvointia. Henkilöstön työtyytyväisyys on 4,7/5 (v.2023)

Työtämme ja työyhteisössä toimimista ohjaa yrityksemme arvot. Luotettavuus, ammatillisuus, kiireettömyys ja positiivisuus ovat arvoja, jotka näkyvät arjessamme. Työ on pääsääntöisesti kotona ja hoivakodeissa sekä asiakkaan arkiympäristössä tapahtuvaa yksilöfysioterapiaa. Myös vastaanotolla tapahtuvaa yksilöfysioterapiaa sekä ryhmien ohjausta.

Työ on monipuolista ja liikkuvaista Mikkelin kaupunki alueella, joten ajokortti vaaditaan. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, jonka käytöstä maksetaan km-korvaukset. Mahdollisuus on myös tarvittaessa yrityksen autojen käyttöön. Työntekijät saavat itsenäisesti kalenteroida ja työaika on joustava ma-pe klo:8-18 välillä.

Työtehtävässä menestyminen vaatii:

- Kiinnostusta ikääntyvien kanssa työskentelyyn
- Omatoimisuutta ja paineensietokykyä
- Hyviä yhteistyötaitoja
- Ongelmanratkaisukykyä
- Itsenäiseen työhön kykenevää työotetta
- Joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Tartuntalain mukainen rokotussuoja suojaamaan asiakkaitamme
- Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkastaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden sosiaali- ja terveyspalveluissa Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan perehdytyksen työtehtävään ja nimetyn työkummin perehdytysjakson jälkeen
- Joustavan työajan ja mahdollisuuden itse suunnitella työkalenteria
- Kattavat työterveyspalvelut
- Tyhy-saldo työsuhteen jatkuessa yli 6kk, jossa monipuoliset käyttömahdollisuudet
- Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
- Säännölliset kehittämispäivät
- Säännölliset liikuntatunnit työajalla
- Kouluttautumismahdollisuudet ja mahdollisuus hakeutua erikoistumisopintoihin työsuhteen jatkuessa.

Jos haluat tuoda oman persoonasi ja osaamisesi FysioSeniorin porukkaan, niin ilahdutathan meitä mahdollisimman pikaisesti hakemuksellasi ja cv:llä. Lähetä hakemus viimeistään 16.10.2024. Huomioithan, että haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimukset: Fysioterapeutin tutkinto ja terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna fysioterapeuttina. Loppuvaiheen opiskelijalta tarkistetaan oikeellisuus tarvittavasta määrästä opintopisteitä.
kk-palkka. Hyvät työsuhde-edut ja palkitsemisjärjestelmä käytössä. Noudatamme 6kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Marja Korhonen
Toimitusjohtaja, fysioterapeutti
P. 044-5948477
marja.korhonen@fysiosenior.fi
https://www.fysiosenior.fi

Tutustu palveluihimme:
https://youtu.be/NAVHENMuXeg?si=xr81o-VL1_N_KT7W
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:marja.korhonen@fysiosenior.fi