Vastuullisuusasiantuntija, HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Palkkaus: 4302-4646€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Suomen suurimpaan joukkoliikenneorganisaatioon vastuullisuuden avainhenkilöä,

VASTUULLISUUSASIANTUNTIJAA!

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus vuodeksi 2025, ja perehdytys tehtävään alkaa joulukuun aikana.

Vastuullasi on HSL:n vastuullisuusohjelman toimeenpanon koordinointi, vastuullisuusraportointi ja HSL:n asiantuntijoista koostuvan vastuullisuusverkoston vetäminen. Myös vastuullisuusviestinnässä sinulla on tärkeä rooli. Tuot vastuullisuusosaamisesi uuden strategian valmisteluun. Vastuullisuusohjelmamme painopisteet ovat: Joukkoliikenne kuuluu kaikille, Kestävän liikkumisen ratkaisuja ja Kohti hiilineutraalia joukkoliikennettä. Olet aktiivisesti mukana edistämässä valikoitujen toimenpiteiden toteutumista.

Tarjoamme sinulle

Merkityksellisen työn ja innostavan ympäristön: Joukkoliikenteen teemojen parissa työskentely on aidosti merkityksellistä. Työyhteisössämme arvostetaan avoimuutta ja uuden oppimista.
 Modernit työskentelymahdollisuudet: Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet tukevat sujuvaa työskentelyä. Toimitilamme Pasilassa tarjoavat toimivat ja rennot puitteet yhdessä tekemiselle.
 Tutkitusti hyvän työyhteisön: Saavutimme tänä syksynä kansainvälisesti arvostetun Great Place to Work -sertifikaatin, joka kertoo erinomaisesta työntekijäkokemuksesta ja luottamukseen perustuvasta organisaatiokulttuurista. Olemme sitoutuneita kehittämään kulttuuriamme ja rakentamaan hyvää työpaikkaa.
 Hyvät henkilöstöedut: Työsuhdematkalipulla voit matkustaa helposti niin työ- kuin vapaa-ajallakin. Ergonomiset työvälineemme, laaja työterveyshuoltomme sekä lounasetu tukevat hyvinvointiasi. Vapaa-ajalla voit hyödyntää liikunta- ja kulttuurietua, kuntosaliamme sekä monipuolista yhteistä harrastustoimintaa ja tapahtumia.
 KVTES:n mukaisen palkan. Palkkasi on työsuhteen alkaessa n. 4302 - 4646 euroa aiemmasta työkokemuksestasi riippuen. Lisäksi sinun on mahdollista saada työsuoritukseesi perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Tehtävä sijaitsee Asiakaspalvelu, viestintä ja vastuullisuus -tulosalueella, ja raportoit tehtävässä suoraan tulosalueen johtajalle.

Odotamme sinulta

Vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastuullisuustehtävissä.
 Soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kykyä strategiseen ajatteluun.
 Ajantasaista osaamista vastuullisuusalan lainsäädännöstä, raportoinnista ja kehityksestä.
 Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä innostaa muita ja hyviä viestintätaitoja.
 Sujuvaa suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Loistavaa! Kerro itsestäsi ja odotuksistasi viimeistään 16.10.2024 Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi). Liitä hakemukseen myös CV:si. Tulemme pitämään työhaastattelut viikolla 43 ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623202/fi_FI