Lähihoitaja/lähihoitajaopiskelija/hoiva-avustaja, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 27.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme reippaita lähihoitajia, lähihoitajaopiskelijoita ja hoiva-avustajia joulun ajan sijaisuuksiin Ikäihmisten kotiin annettaviin palveluihin Kotihoito Oulunkaari Pohjoinen Ii alueelle. Sijaisuudet alkavat loppuvuoden 2024 aikana ja kestävät tammikuu 2025 loppuun.

Kotihoidon lähihoitajan tehtävään sisältyy asiakkaan kotona tehtävää työtä, sisältäen kotisairaanhoitoa ja kotihoitoa. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan aktiivinen ja turvallinen kotona asuminen. Tehtävään kuuluu kotihoidossa olevien asiakkaiden ohjaus, neuvonta, kuntoutus ja verkostomainen yhteistyö muiden toimijoiden kanssa. Toiminnassamme on tärkeää kuntoutumista tukeva hoitotyö ja ohjaus, arkiliikkumisen tukeminen, turvallinen lääkehoito ja asiakkaan hyvä ravitsemus. Työ on itsenäistä ja monipuolista, osana moniammatillista tiimiä. Tarjoamme vaihtelevan työn, moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvän perehdytyksen. Työ on kolmivuorotyötä, työvuorosuunnitteluamme ohjaa työaika-autonomia.

Edellytämme liikkuvan työn vuoksi voimassa olevaa B-ajokorttia sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuuksia voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelijat.

Hoiva-avustajan kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus.

Sijaisuudet täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuus on haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä suosittelijatiedot. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623018/fi_FI