Sosionomi tai geronomi, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sosionomi tai geronomi! Haluatko tehdä asukaslähtöistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Vahteroon sosionomia tai geronomia vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Vahtero työpaikkana

Hoivakoti Vahtero tarjoaa kodin yhteensä 32:lle ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle Kouvolassa. Vahterossa työskentelee ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut ammattihenkilöstö, joka mahdollistaa asukkaille onnellisen ja omien kiinnostuksen kohteiden mukaan suunnitellun arjen. Yhteislaulutuokiot, tuolijumppahetket ja mukavat juhlat ovat niin asukkaiden kuin myös hoitajien mieleen.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_vahtero

Työpäiväsi sosionomina tai geronomina meillä

Työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden osallisuuden ja omannäköisen elämän mahdollistamisessa. Työpäivääsi kuuluu asukkaiden hoivatyön lisäksi kartoittaa heidän voimavaransa, tunnistaa avuntarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa tukea ja hoitoa heidän yksilöllisen toimintakykynsä mukaisesti yhdessä asukkaiden ja muun henkilökunnan kanssa.

Työhösi kuuluu myös tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä on monipuolinen, huomioimme vahvuutesi ja kiinnostuksesi työnkuvassa. Tehtävässä eduksi on, mikäli sinulta löytyy kuntouttavan työn osaamista, aiempaa kokemusta RAI- arviointityökalun käytöstä ja tuntemusta sosiaalipalveluista sekä -etuuksista.

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa 18.11.2024 tai sopimuksen mukaan!

Tehtävässä edellytämme

- sosionomin tai geronomin tutkintoa
- tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
- vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Palkka

Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2665,28-2905,09€/kk (yksityinen sosiaalipalvelualan TES, G22D).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

Jätä hakemuksesi 31.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Mira Anttila, 050 446 0039, mira.anttila@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Hoivakoti Vahteron toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/5039938-sosionomi-tai-geronomi-hoivakoti-vahtero