Lähihoitaja, Sateenkaari Alajärvi, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten parissa? Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Sateenkaareen Alajärvelle.

Sateenkaaren asumispalveluyksikkö Alajärvellä tarjoaa ympärivuorokautista ja yhteisöllistä asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille asukkaille. Lisäksi yksikössä on yksi lyhytaikaisen hoidon paikka tilapäishoitojaksojen toteuttamista varten. Tavoitteenamme on tarjota asukkaille turvallinen arki. Tärkeimpänä osana toimintaamme on asukkaiden hyvä hoito ja huolenpito. Lähihoitajan tehtäviin sisältyy yksikön asukkaiden avustaminen, ohjaaminen, tukeminen ja hoitaminen päivittäisissä toiminnoissa.

Haemme nyt joukkoomme vastuuntuntoista, innostunutta ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta ja sitoutumista työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä hoitotyötä. Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan, RAI osaamisen ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä huumausainetestin tulos on esitettävä ennen palvelussuhteen vastaanottamista. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622251/fi_FI