Paikkatietosuunnittelija, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Palkkaus: 3676,59€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule kehittämään Hämeenlinnan paikkatietopalveluja!

Hämeenlinnan kaupunkirakenteen toimiala on dynaaminen ja mielenkiintoinen - koko ajan uutta kehittävä työyhteisö, joka tarjoaa turvallisen ja motivoivan työympäristön alansa ammattilaiselle. Etsimme nyt paikkatietosuunnittelijaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen 11.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Lue alta lisää ja vastaa nopeaan kyselyymme!

Paikkatietosuunnittelijana toimit kaupunkirakennepalvelujen hallinnon yksikössä. Tehtäviisi kuuluu Trimble Locus -paikkatietojärjestelmän teknisenä asiantuntijana toimiminen, aineistojen ylläpitoa, järjestelmän ja paikkatietojen soveltamisen kehittäminen sekä paikkatietoihin liittyvien prosessien suunnittelu ja ylläpito.

Mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja osittaisen etätyömahdollisuuden. Tarjoamme lisäksi mukavan ja kannustavan työporukan. Hämeenlinnan kaupungilla saat ison työnantajan monipuoliset edut, kuten Epassin lounasedun, liikuntaedut sekä työsuhdepolkupyöräedun. Panostamme työntekijöihimme laadukkaalla henkilöstöjohtamisella sekä painottamalla työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Tehtäväkohtainen palkka on 3676,59 €/kk.

Ota askel kohti innostavaa urapolkua kanssamme! Vastaa kyselyymme klikkaamalla "Aloita" ja liity joukkoomme.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä kaupunkirakennejohtaja Tarja Majuriin 2.10.2024 lähtien puhelimitse kello 16-17 numerosta 040 8686035, tai sähköpostitse tarja.majuri@hameenlinna.fi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva maanmittausalan tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta Trimble Locus -paikkatietojärjestelmästä tai muusta vastaavasta paikkatietojärjestelmästä. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää paikkatietoalan ja paikkatietovarantojen tuntemista, suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme lisäksi kokemusta projektityöskentelystä, 3D-kaupunkimallin ja laseraineiston käsittelystä sekä kehittävää otetta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää yhteistyökyvykkyyttä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 2.10.-16.10.2024. Hakuaika päättyy 16.10.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/339186ef-32bc-491b-aa9e-5c48dd7c5c6b