Kaivinkoneenkuljettaja Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Vielä tarvetta loppukaudelle tarkalle KAIVINKONEENKULJETTAJALLE Tampereen seudulla - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme vähintään loppu maanrakennuskaudelle tarkkaa KAIVINKONEENKULJETTAJAA Tampereelle!

Työssäsi toimit itsenäisesti tai perämiehen kanssa työparina pääasiassa valmistellen talojen pohjia ja rakennustontteja Tampereen seudulla. Koneet ovat 10-30t pyörä- ja tela-alustaisia, joissa 3D-laitteet. Kohteet ovat vaihtelevia, ja töitä on niin kivien ja maan poistossa kuin viimeistelyssäkin.

Odotamme sinulta kokemusta kaivinkoneen kuljettamisesta, reipasta asennetta sekä taitoa tehdä tarkkaa ja siistiä jälkeä. Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia sekä vähintään B-ajokorttia, 3D-kokemus ei pakollinen mutta katsotaan selvästi eduksesi.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus kokemuksen ja sopimuksen mukaan 15-19 €/h.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Työt alkavat heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4768715-kaivinkoneenkuljettaja-tampereelle?promotion=1097673-trackable-share-link-te-kaivinkoneenkulj-tre