Sairaanhoitaja/H31-koordinaattori (2), Kotisairaa, Etelä-Karjalan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Palkkaus: 3281,92€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle Akuutin tulosyksikön Kotisairaalaan kahta päivystyshoitotyön asiantuntijaa määräaikaisiin tehtäviin. Tehtävien aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, määräaikaisuuksien kesto noin 6 kuukautta. Tehtävät täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

H31-koordinaattori on päivystyshoitotyön asiantuntija. Hänen työtehtäviinsä kuuluu hoidon- ja palvelutarpeenarviointi puhelimitse toisten SOTE-ammattilaisten antamien tietojen perusteella. H31-koordinaattori toimii eri hoitolaitoksissa työskentelevien sekä kentällä toimivien SOTE-ammattilaisten ensisijaisena yhteyspisteenä ja kollegiaalisena tukena, arvioiden myös tarvitseeko potilas päivystyksellistä hoitoa. Laajan hoidon- ja palvelutarpeenarvioinnin kartoituksen jälkeen H31-koordinaattori ohjaa asiakkaan luokse tarkoituksenmukaisimman toimijan tai antaa tarvittavat jatko-ohjeet puhelimitse.

H31-koordinaattorin työ on itsenäistä ja vaatii laaja-alaista hoitotyön osaamista. Arvostamme monipuolista työkokemusta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ edellyttää hyvää priorisointi- ja paineensietokykyä sekä itsenäistä päätöksentekokykyä. Tehtävään annamme laadukkaan ja yksilöidyn perehdytyksen.

Kelpoisuutena tehtäviin on sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetussa laissa määrätty laillistus.

Tehtävissä edellytetään valmiutta toimia koulutusta vastaavissa työtehtävissä muuttuvissa tilanteissa kaikissa yksiköissämme. Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika ja sitä tehdään tällä hetkellä noin 12 tunnin työvuoroissa paikallissopimukseen perustuen vuoden jokaisena päivänä.

Palkkaus SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtäviin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Hakijan on annettava suostumus turvallisuusselvityslain (726/2014) tarkoittaman henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen.

Valittujen henkilöiden tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tarjoamme monipuolisen ja merkityksellisen työtehtävän lisäksi kattavasti erilaisia henkilöstöetuja. Meillä saat vuosittaisen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun Epassilla, mahdollisuuden hyödyntää työsuhdepolkupyöräedun sekä ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuja ja alennuksia. Panostamme nykyaikaiseen perehdytykseen sekä tarjoamme myös kattavasti verkko-oppimisen mahdollisuuksia. Määräaikaisessa työsuhteessa edut määräytyvät työsuhteen pituuden mukaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623235/fi_FI