Lähihoitaja, Niittykranni Lapua, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Niittykranniin Lapualle.

Niittykranni tarjoaa tehostettua asumispalvelua, yhteisöllistä asumista ja tukiasumista. Yksikössä on 11 asiakaspaikkaa, kaksi tukiasuntoa sekä kaksi lyhytaikaisen asumisen paikkaa. Yksikössä toteutetaan tilapäisjaksoja sekä itsenäistymisvalmennusta nuorille aikuisille kehitysvammaisille asiakkaille. Niittykrannissa asiakkaiden palvelukokonaisuus toteutetaan asiakaslähtöisesti, joten elämänsisältöä suunniteltaessa asiakas on oman elämänsä asiantuntija.

Haemme joukkoomme vastuuntuntoista, innostunutta ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa. Meillä pääset suunnittelemaan ja kehittämään yksikön toimintaa yhteistyössä työryhmän kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä. Lähihoitajan työ on 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen palvelussuhteen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja Love-lääkehoidon hyväksyttyä suorittamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/622515/fi_FI