Ohjaaja, Joutsenon vastaanottokeskus, säilöönotto, Maahanmuuttovirasto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Joutsenon vastaanottokeskus on yksi Suomen suurimmista vastaanottokeskuksista. Vastaanottokeskuksen yhteydessä toimii säilöönottoyksikkö, joka on suljettu majoitusyksikkö. Lisäksi Joutsenon vastaanottokeskus vastaa Ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän toiminnasta.

Joutsenon säilöönottoyksikkö on suljettu majoitusyksikkö, jonka asiakkaina ovat ulkomaalaislain 121§:n nojalla säilöön otetut henkilöt. Säilöönottoyksikön toimintaa säätää laki säilöön otettujen ulkomaalaisten kohtelusta ja säilöönottoyksiköstä.

Säilöönottoyksikön ohjaaja tekee jatkuvaa asiakastyötä, joka sisältää ohjaus- ja neuvontatyötä sekä psykososiaalista tukityötä. Ohjaajat vastaavat myös majoitusjärjestelyistä ja säilöönottolain mukaisten palveluiden järjestämisestä sekä säilönottoyksikön valvonnasta ja turvallisuudesta. Työhön kuuluu yhteistyötä eri viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtäviin sisältyy voimakeinojen ja voimankäyttövälineiden käyttö. (Laki säilöön otettujen ulkomaalaisten kohtelusta ja säilöönottoyksiköstä 35 §)

Työaikamuoto on jaksotyö, sisältäen viikonloppu-, ilta- ja yötyötä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtiolle.fi/tyoavain/7635/fi_FI