Kaivinkoneen perämies Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 4.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OHOI! Olisi tarjolla paikka kokemusta omaavalle kaivinkoneen PERÄMIEHELLE Tampereella - Lue lisää!

Etsimme asiakkaallemme kokemusta omaavaa kaivinkoneen PERÄMIESTÄ Tampereelle!

Työtehtäviisi kuuluu pääasiassa kaivinkoneen kuljettajan avustaminen, putkien asennus, mittaustyöt ja paljon muuta! Työssä käytät muun muassa lapiota, tärylätkiä ja jyriä, taso- ja putkilaseria, sekä paljon muuta. Kokemuksen mukaan tehtävässä myös dumpperin ajoa! Työ on fyysistä, ja töitä tehdään päivätyönä ma-pe. Aloitus heti!

Odotamme sinulta maanrakennusalan koulutusta tai työkokemusta, hyvää fyysistä kuntoa, sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta! Työ edellyttää Työturvallisuuskorttia, ja selvää etua saat aiemmasta lasereiden ja koneiden käyttökokemuksesta.

Meillä arvostetaan oma-aloitteista työotetta, innokasta asennetta ja korkeaa työmoraalia. Tätä vasten maksamme reilua palkkaa, ja olemme tukenasi työsuhdeasioissa aina kun tarvitset! Palkkaus sopimuksen ja kokemuksen mukaan 13-19 €/h + lisät ja korvaukset.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita Samille! Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Voutilainen, puh. 050 336 5005 tai sami@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/3872256-kaivinkoneen-peramies-tampereelle?promotion=981073-trackable-share-link-te-peramies-tampere