Sähköautomaatioasentaja Turkuun!, Rekrydiili Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 2.11.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakasyrityksemme lyhyesti:

Vuonna 2006 perustettu asiakkaamme on teollisuuden ja voimaloiden kunnossapidon asiantuntija, joka työllistää yli 180 ammattilaista ja tuottaa yli 20 miljoonan euron liikevaihdon. He ovat tunnettuja luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina alalla.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoiseen timiin uutta tekijää

Etsitkö uutta työpaikkaa ja olet motivoitunut sekä toimeentarttuva hakija? Nyt on oiva tilaisuutesi laittaa hakemus kauttamme, niin löydät uuden työpaikkasi. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia ja tekijöitä. Olit sitten vasta työurasi alussa tai jo kokenut ammattilainen, löydät uusia mielenkiintoisia työpaikkoja kauttamme. Suoritamme rekrytointiprosessin nopeasti, joten hakemuksesi laittaminen nopeasti kannattaa.

Olemme pitkään alalla toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Etsimme jatkuvasti työntekijöiden lisäksi uusia asiakasyrityksiä, joissa työtekijämme pääsevät tekemään töitä. Olemme palvelualtista porukkaa, eli meiltä voi kysyä ihan mitä vaan työpaikkaan tai ilmoitukseen liittyen. Etsimme yleensä pitkäaikaisia työntekijöitä, mutta jos elämäntilanteesi myötä keikkatyö olisi sinulle mielekkäämpää, mielellämme kuuntelemme toiveitasi. Arvoihimme kuuluvat aito välittäminen työntekijöistämme ja panostamme myös työnhakijakokemukseen. Jos haluat mahdollisuuden löytää uuden työpaikkasi, jatka ilmoituksen lukemista.

Kenelle työ sopii

Haluamme löytää hakijoistamme piilevänkin potentiaalin. Tämän teemme hyvässä hengessä tapahtuvassa haastattelussa, jota ei tarvitse jännittää. Koko Suomen laajuisena toimijana tiedämme minkälaisia työntekijöitä erilaiset yritykset kaipaavat, joten kauttamme voit myös työllistyä ns. piilotyöpaikkoihin. Hakemuksesi laittaminen siis kannattaa, koska siten voimme myös olla yhteydessä tulevaisuudessa erilaisista työmahdollisuuksista.

Hae jo tänään

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laita hakemus tulemaan jo tänään!

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- Alaan soveltuva koulutus

- Kokemusta alalta

- Vahvaa osaamista instrumentoinnista ja kenttälaitteista

- Vähintään 2 vuoden kokemusta teollisuuden sähköautomaatioasennustöistä

- Valmiutta ottaa vastaan myös mekaanisia asennushaasteita

- Suomen kielen taitoa

- Kyky toimia itsenäisesti

- Motivaatio

Tarjoamme

- Kilpailukykyisen palkan ja apua palkkaneuvotteluihin

- Vakituisen työsuhteen tunnetussa ja hyvämaineisessa kunnossapitoalan yrityksessä

- Monipuolisen ja haasteellisen työn sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen kunnossapidon toimialalla

- Erinomaisen ammattilaisten työyhteisön

RekryDiili henkilöstöpalvelut

RekryDiili on täyden palvelun henkilöstötalo. Meidät tunnetaan aidosta välittämisestä ja halusta luoda parempaa työelämää. Huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista kuten palkanmaksusta, työterveydenhuollosta, lomakorvauksista sekä mahdollisista sairaslomakorvauksista. RekryDiili huolehtii jokaiselle työntekijälle ohjeistuksen, miten toimia työtapaturman sattuessa.

- Ohjeistamme työntekijöitämme myös perehtymään kunkin työpaikan työturvallisuuskäytäntöihin työsuhteen alkaessa ja noudattamaan niitä

- Työntekijöidemme työterveyshuolto on järjestetty yhteistyössä Pihlajalinnan kanssa

- Kaikki työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja tarjoamme työntekijöillemme myös vapaa-ajan työtapaturmavakuutuksen.

Me RekryDiilillä emme usko ristikuulusteluihin, vaan hyvässä hengessä tapahtuvaan rentoon keskusteluun, jonka aikana löydämme piilevänkin potentiaalin. Näin saamme työpaikat ja työntekijät kohtaamaan! Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, tee hakemus ja tehdään yhdessä huippudiili!

Hyväksymme vain järjestelmämme kautta tulleet hakemukset. Emme vastaanota hakemuksia muista kanavista tietosuojasyistä.

Puhelin: 0401271684 Sähköposti: jarno.korhonen@rekrydiili.fi Lisätietoja tehtävästä antaa

Jarno Korhonen
040 127 1684
jarno.korhonen@rekrydiili.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/sahkoautomaatioasentaja-turkuun/DgKje5