Kuntoutusasiantuntija Tampereelle, Kiipulasäätiö sr
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 27.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olemme Kiipula Aviressa käynnistämässä uutta palvelua Pirkanmaan alueella ja täydennämme tiimiämme ammatillisen kuntoutuksen osaajalla. Toimipaikkamme on Tampereella. Kuntoutusasiantuntijan monipuoliset työtehtävät sisältävät yksilöohjausta ja -valmennusta painottuen työhönvalmennukseen. Yksilöasiakastyöhön sisältyy asiakkaiden toimintakyvyn ja kokonaistilanteen arviointia, ohjausta, neuvontaa ja valmennusta. Työhön voi sisältyä myös ryhmämuotoisten palvelujen suunnittelua ja käytännön toteutusta. Työtehtäviä voi olla myös Kiipulasäätiön puolella.

Tarjoamme sinulle motivoivan ja vastuullisen työn Kiipulasäätiön omistamassa osakeyhtiössä. Tavoitteemme on laajentaa ja kehittää edelleen palveluvalikkoamme. Uusiutuva tuotevalikoima luo hyvät edellytykset ammattitaidon kehittymiselle. Tässä tilanteessa kaivataan myös innokkuutta olla mukana luomassa uusia tuotteita, suunnittelemassa ja markkinoimassa näitä. Kuntoutusasiantuntijana pääset toteuttamaan laaja-alaista osaamistasi kuntoutus- ja hyvinvointipalvelujen työssä sekä kehittymään alan monipuoliseksi osaajaksi.

Tehtävään valittavalla henkilöllä on oltava joku seuraavista tutkinnoista:

sosionomi (AMK), toimintaterapeutti (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK), työfysioterapeutti, sosiaalityöntekijä, kasvatustieteen maisteri (suuntauksena aikuiskasvatus tai kasvatuspsykologia), yhteiskuntatieteiden maisteri (pääaineena kuntoutustiede, sosiaalipedagogiikka, sosiologia, sosiaalipsykologia) tai sairaanhoitaja (AMK)/ terveydenhoitaja (AMK), joka on suorittanut Kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon (180 op), työvalmennuksen osaamisala tai vastaavan ennen 1.8.2018 suoritetun Työvalmentajan erikoisammattitutkinnon.

Kuntoutusasiantuntijalla on oltava työkokemusta tutkintoon valmistumisensa jälkeen aikuisten työttömien ammatillisen kuntoutuksen palveluista tai muista työllistymiseen tähtäävistä palveluista sekä työnantajayhteistyöstä vähintään 2 vuotta viimeisen 5 vuoden aikana (1.1.2019 lukien). Työkokemus on kertynyt opetustoimen, työvoimahallinnon, sosiaali- ja terveydenhuollon tai kuntoutuksen toimialoilla. Myös muu työkokemus on eduksi tässä tehtävässä.

Hankkimasi tietotaito, osaaminen ja ymmärrys tukevat kuntoutustyön onnistunutta toteutusta. Eduksi on, että tunnet palvelujärjestelmän ja alueen palveluverkoston ja olet työtäsi kehittävä verkosto-osaaja. Ratkaisukeskeisyys, kehitysmyönteisyys, aktiivinen ja vastuullinen asenne, taito itsenäiseen työskentelyyn sekä toimimiseen yhteistyössä tiimin jäsenenä ovat tekijöitä, joihin kiinnitämme huomiota valintatilanteessa. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat osaamisen ytimessä. Asiakastyössä työskentelet huomioiden kokonaisvaltaisesti asiakkaan elämäntilanteen ja vastaat osaltasi kuntoutusprosessin etenemisestä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työn aloitus sopimuksen mukaan vuoden 2025 alussa. Työsuhde on kokoaikainen. Osa-aikaisuudesta voidaan neuvotella. Koeaika on 6 kk, TES: yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimus. Työn vaativuus on määritetty palkkauksessa vaativuusryhmän 5 mukaan. Valitun henkilön tulee ennen tehtävässä aloittamista esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Olemme savuton työpaikka. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat liikkuvan työn suunnittelua ja tekemistä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 27.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Haastatteluun valittaviin olla yhteydessä.

Lisätietoja antaa Aviren toimitusjohtaja Leila Tauriainen, p 050 3837263 leila.tauriainen@kiipula.fi Tavoitat hänet parhaiten jättämällä soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostitse. Puhelimitse: ma 7.10. klo 15 - 16.30, pe 13.10. klo 14 - 15.30, ke 16.10 klo 8 - 10 ja ke 23.10 klo 14 - 16.

Tarjoamme

- Liikunta- ja kulttuuri (ePassi)

- Lounasetu (ePassi)

- Hyvinvointi (ePassi)

- Ajasta ja paikasta riippumaton työterveyshuolto

Avire Oy

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yhdessä alan ammattilaisten kanssa? Me tarjoamme sinulle paikan, jossa merkityksellinen työ ja hyvät työsuhde-edut kohtaavat.

Avire Oy on Kiipulasäätiön omistama hyvinvoinnin ja kuntoutuksen edelläkävijäyritys. Kuntoutuspalvelumme tukevat ihmisiä tilanteissa, joissa työelämässä jaksaminen ja jatkaminen, työelämään pääsy tai työhön paluu on vaikeutunut terveydellisistä tai muista syistä.

Avire Oy:n omistaa Kiipulasäätiö. Kokonaisuuteemme kuuluu Aviren lisäksi Kiipulan ammattiopisto, Kiipulapalvelut sekä Kiipula Gardens. Palveluksessamme on noin 520 alan ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

Unelmamme on yhdenvertainen ja esteetön yhteiskunta, jossa työn tekeminen ja hyvä elämä ovat mahdollisuutena kaikille. Toimimme vastuullisesti ja olemme siitä ylpeitä! Olemmekin saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin(https://www.kiipula.fi/kiipulasaation-organisaatio-ja-toiminta/yhteiskunnallinen-yritys/).

Arvomme ovat aikaansaavuus, ihmisyys ja kumppanuus. Toivomme, että toimintamme on lähellä omia arvojasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Löydät lisää toiminnastamme verkkosivuiltamme(https://www.kiipula.fi/).

Sähköposti: rekry@kiipula.fi Sijainti: Tampere
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kuntoutusasiantuntija-tampereelle/mJRxJp