Harjoittelu- tai lopputyöpaikka, Avecor Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Avecor Oy on innovatiivinen, kasvava ja erilainen brändi- sekä työpaikkatuotteisiin keskittynyt toimittaja. Teemme vihreiden ja kotimaisten tuotteiden keskitetyt hankinnat asiakkaillemme helpoksi avaimet käteen palvelulla. Avecorin asiakkaita ovat kaikenlaiset yritykset, aina pienen tiimin yrityksistä monikansallisiin yhtiöihin.

Olemme merkittävä koko Suomessa toimiva tukkuliike ja asiantuntijamyyjämme ovat Suomen parhaimmistoa alallaan. Toimintatapaamme kuuluvat loistava asiakaspalvelu, räätälöidyt ratkaisut, nopeat toimitukset ja rennon asiallinen meininki. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 2,7miljoonaa euroa ja työllistämme n.20 henkilöä eri puolilla Suomea. Lue lisää www.avecor.fi.

Etsimme harjoittelijaa joka sopii meidän liiketoiminnan tueksi. Osaamisesi tulisi liittyä johonkin seuraavista alueista: markkinointi, taloushallinto, logistiikka tai myyntityö.

Tehtävässäsi pääset tekemään huippuammattilaisten kanssa jotain edellämainituista liiketoiminta alueista. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja osaavan työyhteisön ympärillesi.

Etsimällämme henkilöllä toivomme olevan:

Tietotekniikan sujuvat käyttötaidot ja kyky omaksua uusia asioita.
Kyky ilmaista itseään sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tärkeimmät työkalusi ovat puhelin ja sähköposti.
Palveluhenkisyyttä ja taito luovia näppärästi eri tehtävien välillä. Autat mielelläsi muita ja tartut aktiivisesti toimeen.
Paineensietokykyä sekä järjestelmällisyyttä työskentelyssäsi.
Sujuva suomen sekä englannin kielen taito.
Plussaa on reskontrien hoidon tuntemus.

Etsimme henkilöä, jonka kanssa asiointi on mukavaa ja helppoa. Saat asioita aikaan ja tarvittaessa tartut myös muihin sinulle osoitettuihin tehtäviin. Olet osa dynaamista ja nuorekasta työyhteisöä, jossa sinun aktiivinen työotteesi edesauttaa toimistoamme onnistumaan työssään entistä paremmin.

Meillä saat:

Tilaisuuden kasvaa ja kehittää taitojasi liiketoiminnan eri osa-alueilla.
Olla osa kasvuyhtiön kehitystä sekä osa nuorekasta ja rentoa mutta asiantuntevaa työyhteisöä.
Mahdollisuuden vakinaiseen työsuhteeseen harjoittelun jälkeen.
Tuotevalikoimamme tuotteita kotiin vietäväksi, niistä sinulla ei varmasti tule olemaan pulaa.
Esimiehen ja kollegoiden tuen työllesi.

Ennen hakemuksen jättämistä voit käydä tutustumassa tuleviin kollegoihisi kotisivuiltamme https://avecor.fi/pages/contact. Tehtävässä pääset aloittamaan tammikuussa, joten ennen sitä haluaisimme tutustua sinuun tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa Avecor Oy:n toimistopäällikkö Anu Toivanen numerosta +358 50 313 2647 tai anu.toivanen@avecor.fi. Puhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-15. Pyydämme lähettämään hakemuksen ja ansioluettelon anu.toivanen@avecor.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anu.toivanen@avecor.fi