IT-sovellusasiantuntija (IT System Specialist), PEMAMEK OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla osa kansainvälisen, alansa johtavan, teknologiayrityksen IT-tiimiä? Me Pemamekilla valmistamme maailmanluokan hitsausautomaatiota raskaan metalliteollisuuden tarpeisiin. Etsimmekin nyt yritykseemme Sovellusasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Loimaan toimipisteellemme vahvistamaan osaavaa IT-tiimiämme.
Päivittäisessä työssäsi toimit Pemamekin IT-ympäristössä huolehtien yrityksemme liiketoimintasovelluksien kehityksestä, käyttöönotoista, tuesta sekä osallistut operatiiviseen IT-tukeen. Varmistat hyvän asiakaskokemuksen toimimalla asiantuntevasti ja positiivisella palveluasenteella. Tehtävässä vaaditaan valmiuksia suorittaa itsenäisesti järjestelmäprojekteja.

Toivomme sinulta:
kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
soveltuvaa IT-alan koulutusta (esim. AMK tai yliopisto)
ERP ja PDM sekä tietokantaosaamista
ohjelmointi- sekä rajapintaosaamista (API)
raportointiosaamista (esim. Crystal Reports / Power BI)
oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta ja organisointikykyä
erinomaisia tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
eduksi on kokemus M365 ympäristön ylläpidosta, osaaminen Windows työasemaympäristöstä, tietoturva- ja kyberturvallisuusratkaisuista sekä tuntemus konesali- ja verkkoratkaisuista

Tarjoamme sinulle:
monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, joka räätälöidään henkilökohtaisiin kehitystavoitteisiisi sopivaksi
vakituisen työpaikan alansa johtavassa teknologiayrityksessä
työpisteen Loimaan pääkonttoriltamme, mahdollisuus työskennellä osittain myös Turun tai Tampereen toimistoillamme tai etänä
huolellisen perehdytyksen organisaatioon ja työtehtäviisi
asiantuntevan tiimin tuen sekä erinomaisen työilmapiirin perheyrityksessä
mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen
kattavat henkilöstöedut, kuten liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut
Hakemukset: Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si sunnuntaihin 20.10.2024 mennessä. Voit halutessasi tallettaa myös videohakemuksen.

Lisätietoja tehtävästä antaa IT-päällikkömme Tommi Vali, tommi.vali@pemamek.com, p. +358 (50) 3387874 ja rekrytointiprosessista henkilöstöpäällikkö Elina Arppe, elina.arppe@pemamek.com, p. +358 (50) 5692671.

Pemamek Oy on voimakkaasti kasvava teknologiayritys ja valmistavan teollisuuden suunnannäyttäjä maailmanlaajuisesti. Olemme intohimolla kehittämässä korkean teknologian hitsausautomaatiota ja tuomassa huipputeknologiaa markkinoille. Pemamekin ydinfilosofia, niin asiakas- kuin työntekijäsuhteissakin, on dynaamisuus, luottamus ja pitkäjänteisyys. Jokainen yhteistyö rakennetaan niin, että sillä on edellytykset pitkään ja menestyksekkääseen tulevaisuuteen. Miksi liittyä meihin?

Pidämme huolta työntekijöistämme, koska ihmiset ovat suurin voimavaramme. Muiden etujen lisäksi jokainen saa vuosittain 400e käytettäväksi valitsemaansa kulttuuri- tai urheilutoimintaan. Olemme rakentaneet yksityisen tenniskentän ja järjestämme ilmiömäisiä henkilökunnan tapahtumia vähintään kaksi kertaa vuodessa.
Henkilökohtainen kasvu ja urapolku ovat meille kunnia-asioita. Jokainen työtehtävämme antaa mahdollisuuden tietojesi ja taitosi kehittämiseen. Organisaationa haluamme mahdollistaa työntekijöidemme kasvun ja kehittymisen, joten tuemme työntekijöitämme jatkuvassa oppimisessa. Meillä on useita työntekijöitä, jotka ovat yhdistäneet työn ja opiskelun sujuvasti toisiinsa. Kun yksilöt kehittyvät, yrityskin kehittyy.
Työskentelemme alan huippuluokan globaalien brändien kanssa. Suurimmat kansainväliset valmistajat luottavat PEMA-hitsausautomaatioon muun muassa risteilijöiden ja tuulivoimaloiden valmistuksessa.
Suomalaiset juuret ja globaali ajattelutapa. Pemamek on suomalainen perheyritys, jolla on toimipisteitä kymmenessä eri maassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Perheperintöä arvostaen toimimme suomalaisten arvojen mukaisesti ja viihdymme kansainvälisessä ympäristössä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.recright.com/careers/fi/pemamek/it-sovellusasiantuntija-it-system-specialist-65af53f5def8a7f7710af8e1