Työnjohtaja, Leden Finland Oy, Oulainen, Go On Solutions Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Leden Finland Oy on sopimusvalmistuksen edelläkävijä ja avaamassa Pohjois-Euroopan moderneimman ohutlevytuotannon keskuksen Oulaisiin - Haluaisitko Sinä olla osa tätä menestyksellistä kasvutarinaa?

Haemme asiakkaallemme Leden Finland Oy:lle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Työnjohtajana tulet vastaamaan tilaus-toimitusprosessin päivittäisestä johtamisesta sovittujen toimintamallien mukaisesti. Työssäsi havainnoit, raportoit ja reagoit turvallisuus-, tuottavuus- ja laatupoikkeamiin sekä tunnistat tuotantoprosessissa esiintyvät hukat ja ohjaat toimintaa niiden minimoimiseen. Tulet toimimaan tuotantohenkilöstön esihenkilönä ja vastaat henkilöstön osaamisen kehittämisestä yhdessä muiden työnjohtajien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, aikaisempaa työkokemusta työnjohtotehtävistä sekä proaktiivista ja ratkaisuhakuista työotetta. Kokemus työntutkimuksesta katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on vastuullinen tekijä, jolla on kykyä kehittää toimintaprosesseja sekä ohjata tiimiä onnistumaan työssään kohti asetettuja tavoitteita.

Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen työn kehittyvässä, alan edelläkävijäorganisaatiossa
- monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
- kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut
- osaavan ja mukavan työyhteisön

Toivomme sinulta:
- itsenäistä ja aktiivista työotetta
- erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
- ongelmanratkaisukykyä

Kyseessä on päivätyö, mutta odotamme sinulta mahdollisuutta myös vuorotyöhön. Työpaikkasi sijaitsee Oulaisten uudessa tehtaassa. Työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Palkkatoive

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulinkin kautta 20.10. mennessä.
Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja:
Rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska
Elisa Pökkylä, HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
040 355 6085 (arkisin klo 915), elisa.pokkyla@go-on.fi

Leden Group on sopimusvalmistuksen edelläkävijä. Toimimme kumppanina erilaisten metallituotteiden valmistuksessa, jossa hallitsemme tilaukset aina monimutkaisista järjestelmistä pienempiin komponentteihin asti. Palvelumme kattavat haastavat järjestelmätoimitukset, kokoonpanot, mekaniikan valmistuksen, sekä tuotteen elinkaaren tukipalvelut. Asiakkaamme ovat eri teollisuudenalojen laite- ja konevalmistajia ympäri maailman.

Ledenillä yhtiönä on vakaan kasvun strategia, jonka perustana toimii Pohjois-Euroopan moderneimman sopimusvalmistuksen tehtaan investointi Oulaisiin. Suomen tehtaamme sijaitsevat Sievissä, Nivalassa ja syksystä 2024 lähtien Oulaisissa. Lisäksi Leden Groupilla on tehdas teräspalvelukeskuksineen Virossa. Henkilöstöä koko yhtiössä on lähes 500 osaajan verran.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://go-on.likeit.fi/apply/226856280