Kehityspäällikkö, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 21.10.2024
  • Palkkaus: 4667,81€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme kehittämis- ja digitalisaatiopalveluihin projektitoimisto -yksikköön kehityspäällikköä vahvistamaan ICT-hankintojen ja projektijohtamisen toimintaa.

Tehtävänäsi on ICT-hankintojen ja siihen liittyvien toimintamallien ja prosessien kehittäminen. Samalla tuet toimialan projekteja ja kehittämistoimintaa erityisesti ICT-hankinta-asiakirjojen, kuten kilpailutusaineistojen ja sopimusasiakirjojen laadinnassa. Kehität ICT-hankintojen koordinaation toimintatapoja sekä työvälineitä ja kasvatat toimialan osaamista ICT-hankintoihin kohdistuvan lainsäädännön ja muun sääntelyn kehityksen soveltamisessa yhdessä toimialan muiden asiantuntijoiden kanssa.

Kehityspäälliköllä on vastuu ICT-hankintaprosessin toimintatapojen kehittämisestä. Varmistat, että ICT-hankintaprosessi tukee siihen liittyviä muita prosesseja kuten toimialan projektimallia. Kehität toimintatapoja ja työkaluja ICT-hankintojen kokonaisuuden hallintaan sekä tuet asiakaslähtöisesti ydintoiminnan kehittäjiä yhdessä monialaisen tiimin kanssa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi tehtävässä edellytetään erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä osaamista hankinnoista.

Olet ratkaisusuuntautunut, kehittämisorientoitunut ja työskentelyäsi ohjaa asiakaslähtöinen ajattelu. Luovit sujuvasti verkostoissa ja käytät niitä tehokkaasti muutoksen jalkauttamiseen. Sinulla on hyvä ulosanti ja toimit sujuvasti johdon ja henkilöstön suuntaan. Sinulla on suuri halu kehittää itseäsi ja omaa tehtäväkenttääsi.

Tehtävässä luetaan eduksi ICT-hankintoihin, hankintaprosessiin ja hankintalakiin liittyvät koulutukset ja sertifikaatit. Eduksi luetaan myös aiempi kokemus ja osaaminen sopimusjuridiikasta, julkisista hankinnoista, kilpailutuksista ja näihin liittyvän lainsäädännön soveltamisesta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä kehittämis- ja digitalisaatiopalveluissa on viihdytty! Meillä pääset eri alojen asiantuntijoiden joukkueeseen, jonka vahvuuksia ovat henkilöstön arvion mukaan joustavuus, huumori ja luottamus. Työn merkityksellisyys ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen ovat meille tärkeitä, jokapäiväistä tekemisen tapaa ohjaavia arvoja.

Projektitoimisto -yksikkö vastaa toimialan yhteisistä kehittämisen toimintamalleista ja tukee osaltaan toimialan kokonaisjohtamista. Yksikkö vastaa toimialan tietoteknisestä budjetista, ICT-hankinnoista ja -sopimuksista, sekä ICT-projektien tietoteknisestä tuesta. Yksikkö ohjaa keskitettyjen projektipäälliköiden ja teknisten asiantuntijoiden kiinnittämisestä johdon priorisoimiin, laajoihin projekteihin.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentelet yhdessä monien eri alojen ammattilaisten kanssa. Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Kaupunki tarjoaa muun muassa vapaa-ajan etuja, kuten runsaan henkilöstöliikunnan tarjonnan ja Epassin kulttuuri- ja liikuntaedun, lounasedun, työmatkalippuedun sekä alennuksia eri liikkeistä. Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen, kuten kattavan koulutustarjonnan sekä monenlaisia urapolkuja. Työlläsi on yhteiskunnallista merkitystä ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään monipaikkaisesti. Ymmärrämme, että työ ei ole koko elämä ja pyrimme löytämään eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja ja joustoja.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Heräsikö mielenkiintosi? Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta 21.10.2024 klo 16 mennessä!

Huomioitavaa:
Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä.

Jäikö jokin mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta. Huomioithan että anonyymin rekrytoinnin vuoksi lisätietojen antaja ei ole rekrytoiva esihenkilö.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KYMP-04-38-24