Työ- ja päivätoiminnan ohjaaja, Vammaispalvelut,, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yksikkö tarjoaa päivätoiminnan palvelua reilulle 60 asiakkaallemme ja toimii Saippua Centerin 2. ja 6. kerroksessa. Toiminta on jaettu kolmeen ryhmään.

Työ- ja päivätoiminnan ohjaajana suunnittelet ryhmä- ja asiakaskohtaista toimintaa yhdessä muun työryhmän kanssa, toimit toimintatuokioiden vetäjänä, vastaat toiminnan ja asiakaskohtaisten tavoitteiden arvioinnista ja toimit yksikön ammatillisena asiakastyön asiantuntijana. Vastuullasi on myös toimintayksikön asiakastyön kehittäminen yhteistyössä palveluvastaavan, työyhteisön ja verkoston kanssa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä yksikön muun henkilöstön ja asiakkaan lähiverkoston kanssa.

Yksikössä toivotaan tulevalta kollegalta hyviä yhteistyötaitoja työn sujuvuuden takaamiseksi. Kokemus kehitysvamma-alan ohjaustyöstä, autismin kirjon tuntemus ja autismikuntoutuksen osaaminen, vaihtoehtoisten kommunikointimenelmien osaaminen sekä itsemääräämisoikeuden sisällön hallinta luetaan eduksesi. Palvelumme keskiössä on asiakas. Tuemme asiakkaidemme itsemääräämisoikeutta; oikeutta tehdä valintoja, päättää omasta elämästään ja saada tukea päätöksentekoon.

Toimimme työssämme keskeisten arvojemme mukaisesti - ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto.

Haastattelut aloitetaan haun ollessa vielä auki.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme sinulle:
-hyvän perehdytyksen
-monipuoliset koulutusmahdollisuudet, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi ja vahvistamaan osaamistasi myös jatkossa.
-arkipäivätyön
-helposti julkisillakin kulkuneuvoille tavoitetun yksikön
-vaihtelevan ja vastuullisen työn
-kehitysmyönteisen työyhteisön
-esihenkilön tuen.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta ja haluat liittyä joukkoomme, täytä hakemus Kuntarekryssä pikaisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-891-24/fi_FI