Laskuttaja, LEAD Henkilöstöratkaisut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko tarkka ja aikaansaava tiimityöskentelijä, jolla on taito pitää langat käsissäsi? Etsimme innostunutta ja kehittämishaluista henkilöä vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme monipuoliseen ja kehittyvään taloustiimiin.

Tässä tehtävässä pääset osaksi organisaatiota, joka on maailman johtava toimija alallaan. Työyhteisösi koostuu motivoituneista ja sitoutuneista kollegoista, ja sinua odottaa avoin ja kannustava ilmapiiri, jossa arvostetaan ideoita ja uudenlaista ajattelua. Haluatko olla mukana luomassa entistäkin sujuvampia toimintamalleja ja kehittää omia taitojasi? Tässä se on mahdollista!

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Laskutuksen hoitaminen ja seuranta: Huolehdit siitä, että laskut lähtevät ajallaan ja oikealla tavalla, sekä pidät huolen mahdollisista korjauksista ja kysymyksistä.
    Yhteistyö tiimin ja sidosryhmien kanssa: Toimit tiiviisti taloustiimimme ja muiden osastojen kanssa, sekä välillä myös asiakaspalvelussa.
    Prosessien ja toimintatapojen kehittäminen: Tuo omat ideasi esiin ja auta meitä parantamaan laskutuskäytäntöjä entisestään.

Mitä tarjoamme sinulle?

Vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja kansainvälisessä organisaatiossa.
    Joustavat työajat ja mahdollisuuden yhdistää etä- ja toimistotyö.
    Kiinteän kuukausipalkan sekä lounas- ja virkistysedut (Edenred) ja mahdollisuuden esimerkiksi työsuhdepolkupyörään.
    Hyvän perehdytyksen sekä tiimin tuen, jossa apua saa aina tarvittaessa.

Kuka olet?

Tarkka ja huolellinen: Pidät huolen siitä, että pienimmätkin yksityiskohdat ovat oikein ja aikataulut pitävät.
    Vuorovaikutustaitoinen ja yhteistyökykyinen: Osaat toimia eri sidosryhmien kanssa, ja tarvittaessa mielelläsi myös asiakaspalvelussa puhelimitse.
    Kehittämishaluinen: Näet mahdollisuuksia tehdä asioita fiksummin ja haluat osallistua prosessien parantamiseen.
    Kielitaitoinen: Sujuva suomi ja englanti ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Kokemus kansainvälisestä yhteistyöstä tai laskutusjärjestelmien kehittämisestä katsotaan eduksi, mutta emme odota, että olet jo syväasiantuntija - tärkeää on halu oppia ja kehittyä.

Kiinnostuitko? Hae helposti osoitteessa lead.fi viimeistään 22.10. Valinta voidaan tehdä jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi pian, jos tehtävä herätti mielenkiintosi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat osoitteesta minna.vornila@lead.fi tai puhelimitse 050 336 8498 / Minna

Teet vakituisen työsopimuksen suoraan asiakasyrityksen kanssa.

LEAD yhdistää Oikeanlaiset työntekijät Oikeanlaisiin työtehtäviin. Ratkaisujamme ovat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja suorahaut. LEAD perustettiin vuonna 2007 tekemään parempaa henkilöstöpalvelua. Tarjoamme asiakkaillemme, sekä työnhakijoille että yrityksille, palveluja työmaailman tilanteisiin ammattitaidolla ja joustavasti. LEAD-konsernin liikevaihto oli tilikaudella 2023 reilu 6 miljoonaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://lead.fi/laskutuksen-asiantuntija-toimistotyo-paakaupunkiseutu-vantaa/