Sähkö/automaatioasentaja teollisuuden kunnossapit, ValtaGroup Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 16.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Valkeakoskelle

Sähkö-/automaatioasentajaa teollisuuden kunnossapitoon

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset koneille tehtävät säätö-, korjaus- ja ennakkohuoltotoimenpiteet.

Odotamme sinulta osaamista muun muassa taajuusmuuttajista, erilaisista väylä- ja anturitekniikoista, ohjelmoitavista logiikoista sekä servotekniikasta. Sähköpiirustusten tulkitseminen on työssä menestymisen ehdoton edellytys! Osaat toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu myös tiivis yhteistyö käyttöhenkilöstön kanssa työkohteessa, joten tehtävässä vaaditaan myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Edellytämme hakijalta sähkö- tai automaatiotekniikan ammattitutkintoa tai soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Toivoisimme, että sinulta löytyisi muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden sähköasennuksista. Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, tyydyttävää englannin kielen taitoa, perustason IT-osaamista sekä sähköturvallisuusmääräysten tuntemista ja noudattamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän teollisuuden kunnossapidon parissa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat heti kun sopiva henkilö löytyy!

Kiinnostuitko tästä tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä ja organisaatiosta saat soittamalla ValtaGroupin konsultille Minna Mansikkamäelle, p. 040 571 1741.

Jätä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi meille 16.10.2024 mennessä osoitteessa: valtagroup.fi.

Hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana, joten kannattaa tarttua toimeen heti!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://valtagroup.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2590&jbid=15