Kehityspäällikkö, käyttöönotot & palvelutuotanto, Suomen Terveystalo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2024
  • Hae viimeistään 18.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Terveystalon Julkiset Digiratkaisut -yksikkö kehittää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja hyvinvointialueiden tarpeisiin. Lippulaivatuotteemme, Terveystalon Digialusta, on hyvinvointialueille suunniteltu digitaalinen asiointialusta, joka sujuvoittaa asiakaspolkuja ja mahdollistaa modernit tehokkaat terveyspalvelut.

Mitä työ pitää sisällään?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kehityspäällikköä vastaamaan Terveystalon Digialustan käyttöönottojen ja sovittujen kehityshankkeiden onnistuneesta toteutuksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten tiimien, partneriemme että asiakasorganisaatioiden kanssa, varmistaen, että ratkaisut tukevat asiakkaiden tarpeita. Yhdessä tuotekehitystiimimme, tuoteomistajan, palvelukehityspäälliköidemme, teknisen palvelupäällikön ja myyntimme kanssa varmistat Digialustan onnistuneet käyttöönotot ja palvelun käytön laajentumisen sen koko elinkaaren ajan.

Ydintehtäväsi on Terveystalon Digialustan käyttöönottojen johtaminen ja hallinta yhteistyössä asiakkaiden sekä sisäisten tiimien kanssa:

- Vastaat teknisten käyttöönottojen aikataulujen, kannattavuuden ja resurssien hallinnasta.
  - Johdat omia projektejasi ja mentoroit muita projektipäälliköitä.
  - Vastaat palvelutuotannon sujuvuudesta ja asiakasyhteistyöstä käyttöönottojen jälkeen yhdessä teknisen palvelupäällikön kanssa
  - Omistat käyttöönottojen ja palvelutuotannon asiakashallinnan prosessit, ja vastaat teknisen käyttöönottoprosessin kehittämisestä ja optimoinnista.

Kuulut alueen johtoryhmään ja raportoit alueen Liiketoimintajohtajalle.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja vaikuttavan työn, jossa pääset kehittämään ja toteuttamaan innovatiivisia ratkaisuja suomalaisen terveydenhuollon eturintamassa. Etä- tai hybridityö ei ole meille ongelma, mutta tehtävä edellyttää lähes viikoittaista matkustamista, sillä tiimimme toimii viidellä eri paikkakunnalla.

Odotamme sinulta

- Vahvaa IT-projektinhallintakokemusta, erityisesti käyttöönottojen ja monimutkaisten hankkeiden parissa (esim. sote- tai finanssijärjestelmistä).
  - Erinomaista kykyä toimia monisidosryhmäisessä ympäristössä ja hallita kokonaisuuksia.
  - Kehittämis- ja ratkaisuhenkistä asennetta sekä tuloshakuisuutta.
  - Terveydenhuolto-sektorin kokemus on etu, mutta ei välttämätön.
  - Katsomme eduksi sertifioidun projekti- ja palvelunhallintaosaamisen (esim, IPMA, ITIL, SAFe), osaamista ketterän tuotekehityksen ja kiinteä hintaisten toimitusprojektien eroista.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Älä aikaile vaan toimi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään 11.10 klo 13-15 Liiketoimintajohtaja Jani Kykyri puhelimitse 050 566 0354.

Tervetuloa Terveystaloon!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://emp.jobylon.com/applications/jobs/254547/create/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer