Lähihoitaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Palkkaus: 2363,76-2556,10€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei lähihoitaja! Koetko psykiatrisen hoitotyön omaksesi? Haemme nyt Villa Niemen Kuusamakotiin lähihoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen 31.8.2025 saakka. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Villa Niemi Kuusamakoti työpaikkana
Villa Niemi Kuusamakoti tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua 23 aikuiselle ja ikääntyneelle mielenterveysasukkaalle. Kotimme sijaitsee luonnonläheisellä Pitkäniemen alueella rauhallisessa ja puistomaisessa ympäristössä. Asukkaamme kamppailevat vakavien mielenterveyshaasteiden ja somaattisten sairauksien kanssa. Monet heistä ovat asuneet meillä pitkään ja ovat meille erityisen tärkeitä ja rakkaita. Meillä työskentelee tiivis ja huumorintajuinen tiimi, joka on sitoutunut työhönsä. Ajoittain joukkoomme liittyvät myös upeat keikkatyöntekijämme, jotka tuovat lisää energiaa ja tukea työyhteisöömme.

Työpäiväsi lähihoitajana meillä
Sinulla on tärkeä rooli asukkaidemme mielenterveyden ja hyvinvoinnin tukemisessa. Tehtäviisi kuuluu hoitotyö asukkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan sekä lääkehoidon turvallinen toteuttaminen osana kokonaisvaltaista kuntoutusta. Tarjoat jatkuvaa tukea ja ohjausta asiakkaille heidän päivittäisissä toiminnoissaan, kuten arjen hallinnassa ja sosiaalisissa kontakteissa. Suunnittelet ja toteutat yksilöllisiä tukitoimia ja aktiviteetteja asukkaidemme tarpeiden pohjalta. Pyrit edistämään heidän osallisuuttaan ja osallistumistaan yhteisöllisiin toimintoihin ja harrastuksiin. Tämän lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Sijaisuus ajoittuu 23.11.2024-31.8.2025 välille ja työ on 3-vuorotyötä.

Tehtävässä edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa
-mielenterveys- ja päihdetyön suuntautumista
-aikaisempaa kokemusta kyseisestä mielenterveys- ja päihdetyöstä
-voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-vähintään toimivaa peruskielitaitoa suomeksi (B1-taso)

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Lisäksi tulemme edellyttämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorttia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiltä asiakastietovarannon käyttöönoton yhteydessä.

Palkka
Tehtäväkohtainen pohjapalkka on kokemuslisistä riippuen 2363,76-2556,10€/kk(yksityisen sosiaalipalvelualan TES, G20C).

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
-Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, SATS Online -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

-Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.

-Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 15.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Sini Lehtinen, p. 050 408 6368, sini.lehtinen@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/5035858-lahihoitaja-sijaisuuteen-villa-niemi-kuusamakoti