Aluekehityspäällikkö, Kehittämisyhtiö Witas Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Palkkaus: 3500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Aluekehityspäällikkö on Sydänsuomen aluekehittämisen keskushenkilö. Hänen toiminta-alueeseensa kuuluu seitsemän kuntaa: Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari.

Sydänsuomen aluekehittäminen on organisoitu kahden tiimin alle:
- kuntatiimiin, johon kuuluvat alueen kunnanjohtajat ja jossa laaditaan linjat alueen kehittämistarpeista sekä
- kehittäjätiimiin, johon kuuluvat mm. alueen kehittämisyhtiöiden sekä kuntien elinkeinopalveluiden yhteyshenkilöt ja jossa kuntatiimin linjaukset jalostetaan kehittämistoimenpiteiksi.

Aluekehityspäällikkö hallinnoi Sydänsuomen hankesalkkua, joka koostuu tällä hetkellä noin kymmenestä hankkeesta. Hankkeiden yhteisarvo on noin 2 miljoonaa euroa. Aluekehityspäällikkö seuraa kuntien myöntämän aluerahan käyttöä, jolla rahoitetaan yhteisten hankkeiden omarahoitusosuudet.

Aluekehityspäällikön tehtäviin sisältyy eri rahoituslähteistä haettavien kehittämishankkeiden suunnittelu ja valmistelu yhdessä sidosryhmien kanssa sekä vuoropuhelu rahoittajien kanssa. Aluekehityspäällikkö vastaa kehittämistoimenpiteiden ajantasaisesta seurannasta ja raportoinnista. Työtehtäviin kuuluu läpinäkyvä ja keskeiset sidosryhmät tavoittava viestintä hankkeiden tuloksista ja vaikuttavuudesta Sydänsuomen alueella. Aluekehityspäällikön tehtävänä on edistää alueen tunnettuutta yhdessä hanketoimijoiden kanssa.

Aluekehityspäällikkö toimii Kuntatiimin ja Kehittäjätiimin esittelijänä ja sihteerinä ja valmistelee aluetyöhön liittyvät kokoukset. Hänen tukenaan toimivat tiimien puheenjohtajat, jotka vaihtuvat vuosittain. Lisäksi aluekehityspäällikkö edustaa ja valvoo alueen etua erilaisissa ohjausryhmissä ja työryhmissä Keski-Suomen alueella ja valtakunnallisesti.

Kuntatiimin ja Kehittäjätiimin lisäksi aluekehityspäällikkö ohjaa Sydänsuomen hanke- ja viestintätiimin toimintaa siten, että hankkeiden toimenpiteet olisivat koordinoituja ja tehokkaita ja alueella tehtävästä kehittämistyöstä kerrottaisiin yhteisellä suulla mielenkiintoisesti.

Aluekehityspäällikön työnantajana toimii Kehittämisyhtiö Witas Oy. Työ alkaa sopimuksen mukaan, aikaisintaan marraskuussa 2024. Työsuhde on määräaikainen, työsuhteen kesto on vuoden 2025 loppuun. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkka on noin 3 500 euroa / kk 80 prosentin työajalla. Työsuhteen ehdot määräytyvät kulloinkin voimassa olevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Toivomme sinulta
- tehtävää tukevaa koulutusta
- kokemusta ja mielenkiintoa kunta- ja aluekehittämisestä
- kokemusta hanketoiminnasta ja EU-rahastoista
- erinomaista organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä itsensä johtamista
- viestintäosaamista ja sosiaalisen median taitoja
- oman auton käyttöä

Tarjoamme
- monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän
- aluekehittämisen näköalapaikan
- joustavan työajan ja mahdollisuuden osittaiseen etätyön tekemiseen
- laajan sairauskuluvakuutuksen ja kattavan työterveyshuollon
- liikuntaedun

Lisätietoja antavat
Elina Mäkinen, toimitusjohtajan sijainen, Kehittämisyhtiö Witas Oy, puh. 040 7144 505
Janne Taavitsainen, Kehittäjätiimin puheenjohtaja, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, puh. 044 459 6585
Markku Rautiainen, Kuntatiimin puheenjohtaja, Kannonkosken kunta, puh. 044 459 6121

Sydänsuomessa on seitsemän maaseutukunnan (Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Kyyjärvi, Pihtipudas ja Viitasaari) muodostama alue pohjoisessa Keski-Suomessa. 18 000 kuntalaisen alue nojaa elinkeinoissaan luontoon niin puuteollisuudessa, matkailussa kuin uusiutuvassa energiatuotannossakin. Sydänsuomessa-kunnat tekevät tavoitteellista alueyhteistyötä, jossa kehittämishankkeita hyödynnetään alueen strategisen kehittämisen työkaluina.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/4228f6c5-c232-4843-ba4f-3a7c05b707bd