Kuntoutusohjaaja, Kolpene, Rovaniemi, Lapin hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule kuntoutusohjaajaksi Lappiin!

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskuksessa on haettavana 1.11.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan kuntoutusohjaajan tehtävä. Toimipisteesi on Rovaniemellä kuntoutuskeskus Vuomassa ja työalueena on Lapin hyvinvointialue.

Etsimme henkilöä, jolla on osaamista kehitysvammaisten, neuropsykiatrisen kirjon ja autismikirjon lasten, nuorten ja aikuisten sekä heidän perheidensä ja verkostojensa kanssa tehtävästä työstä. Työtehtäviin kuuluu asiakkaan tilanteeseen perehtyminen, kuntoutustyöryhmätyöskentely ja tarvittaessa asiakkaan lähiympäristöön jalkautuminen sekä lähiverkoston konsultointi, ohjaus ja valmennus. Lisäksi tehtäviin kuuluu kuntoutuskeskus Vuoman lyhytaikaisen hoidon koordinointi. Tehtävässä on yleistyöaika.

Tarjoamme tehtävän, jossa voit kehittää työtä ja omaa osaamistasi. Tueksesi saat moniammatillisen työyhteisön. Käytettävissäsi on myös Lapin hyvinvointialueen monipuoliset työsuhde-edut mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat. Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Edellytämme joitakin seuraavista lisäkoulutuksista: puhevammaisten tulkki (eat), autismikuntoutuksen menetelmäosaaminen, neuropsykiatrinen valmentaja, ART- ohjaaja, AVEKKI- toimintamalli ja yksilöllisen suunnittelun toimintamalli.

Odotamme yhteistyötaitoja, joustavuutta ja valmiuksia toimia erilaisten ihmisten ja yhteisöjen kanssa. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on koulutusta perhetyöhön ja omaat kyvyn hahmottaa kuntoutujan kokonaistilanteen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen ja voimassa olevien säännösten mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rekisteriote.

Kiinnostuitko, haluamme kuulla sinusta lisää!
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa 25.10.2024 klo 15.00 mennessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/623017/fi_FI