Elintarviketyöntekijä sesonkityöhön, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 12.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme sesonkityöntekijöitä!

Työn kuvaus:

Työhön kuuluu elintarviketehtaan erilaisia työtehtäviä. Työtehtävät ovat pääasiassa erilaisten tuotteiden valmistamista, pakkaamista ja lähettämistä eteenpäin. Työ saattaa sisältää myös muita yleisiä elintarviketuotantoon liittyviä työtehtäviä.

Töitä tehdään arkisin aamuvuorossa. Haemme henkilöitä, jotka voivat tehdä töitä ainakin loppu vuoden ajan.

Työpaikalle kulkeminen vaatii auton.

Odotamme:

Etsimme reippaita ja omatoimisia tekijöitä, jotka voivat työskennellä viitenä päivänä viikossa. Kaikki tehtäviin liittyvä kokemus katsotaan eduksi, mutta työ ollaan myös valmiita opettamaan alusta pitäen.
Hakijoilta edellytämme auton käyttömahdollisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työssä tarvitaan näppäryyttä, tarkkuutta ja nopeutta sekä halua työskennellä tehdasympäristössä elintarvikkeiden parissa.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle työn vaihtelevien elintarvikealan työtehtävien parissa. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti kotisivuillamme www.henkilostoliiga.fi
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22887134