Maankäyttöinsinööri, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 25.10.2024
  • Palkkaus: 3550€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille ja täydennä osaavaa ja iloista joukkoamme omalla asiantuntemuksellasi!
Etsimme nyt maankäyttöinsinööriä vakituiseen virkaan alkaen 1.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Hämeenlinnan kaupungin maankäyttöpalvelut vastaa mm. maan ostoista, tonttien myynneistä ja vuokrauksista, maankäyttösopimusten laadinnasta sekä mittaustoimesta. Kaupunki omistaa noin 8400 hehtaaria maata ja maaomaisuuden arvo on noin 64 M€. Kaupunki toimii kiinteistörekisterin pitäjänä kantakaupungin alueella.Maankäyttöpalveluissa työskentelee monialaisia osaajia. Pystymme vastaamaan moniin maankäytön haasteisiin. Työmme on monipuolista ja tylsiä päiviä ei ole.

Tarvitsemme tänne henkilön, joka ottaa ohjat käsiinsä ja ryhtyy vetämään maanostoneuvotteluita ja laatimaan maankäyttöön liittyviä sopimuksia niin yksityistenkin kuin yritystenkin kanssa. Työssäsi olet osa kuuden hengen tiimiä, joka huolehtii kaupungin maaomaisuudesta. Kullakin tiimin jäsenellä on oma osaamisalue, josta hän vastaa itsenäisesti. Haastavien tilanteiden osalta koko tiimi osallistuu tarvittaessa työtehtävän ratkaisemiseen.

Maankäyttöinsinöörin keskeisimmät työtehtävät:- maanhankintaan liittyvät tarjousneuvottelut- katualueiden haltuunottotoimituksiin liittyvien sopimusten valmistelu- maanmittaustoimitusten haku- edustaminen maanmittaustoimituksissa ja osakaskuntien kokouksissa- yhteisalueosuuksien hallinnointi- rasite-, käyttöoikeus- sekä yhteisjärjestelyt- ym. sopimusten laatiminen- lähijohtajan antamat muut työt

Työssä korostuu itsenäinen ja reipas ote, mutta tarvittaessa saat tukea työhösi. Tehtäväkohtainen palkka on 3550€/kk ja tämän lisäksi maksetaan TS-sopimuksen mukaista työkokemuslisää. Palkan lisäksi sinulla on loistava tilaisuus kehittää omaa osaamistasi kannustavan työyhteisön avulla. Tarjoamme myös viihtyisät työtilat, asianmukaiset työvälineet, e-passin sekä Terveystalon työterveyspalvelut. Työssä on myös etätyömahdollisuus.

Kiinnostuitko?Lähetä hakemuksesi painamalla "Hae nyt" mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2024 klo 23.59 mennessä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä kaupungingeodeetti Elina Kasteenpohjaan, 1.-11.10.2024 sähköpostitse elina.kasteenpohja@hameenlinna.fi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittaustekniikan opintosuunnalla suoritettu ammattikorkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan kokemus Trimble Locus ympäristöstä, toiminen vastaavissa tehtävissä vähintään viiden vuoden ajan sekä kehitysmyönteinen ote työhön. Edellytämme myös B-luokan ajokorttia. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika virkaan on 1.10.-25.10.2024. Hakuaika päättyy 25.10. klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-kaupunkirakenne.jobilla.com/bm0aw-maank%C3%A4ytt%C3%B6insin%C3%B6%C3%B6ri?locale=fi-FI