Yhdyskuntarakentaja, liikuntapaikkojen hoito, Hämeenlinnan kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule rakentamaan liikkuvaa Hämeenlinnaa!
Oletko innostunut ulkoliikunnasta ja haluatko olla mukana luomassa laadukkaita liikuntamahdollisuuksia kaupunkilaisille? Etsimme nyt infran kunnossapitoon liikuntapaikkojen hoitajaa. Työsuhde on kokoaikainen alkaen 1. marraskuuta 2024 tai sopimuksen mukaan. Lue alta lisää ja vastaa nopeaan kyselyymme!

Liikuntapaikkojen hoitajana tehtäviisi kuuluu:- Liikuntapaikkojen, kuten urheilukenttien, latujen, luistelukenttien, uimarantojen, venepaikkojen ja ulkoilureittien, ylläpito ja huoltotyöt- Liikuntapaikkojen turvallisuuden ja siisteyden varmistaminen- Pienimuotoiset korjaus- ja kunnostustyöt- Yhteistyö muiden kaupungin työntekijöiden ja ulkopuolisten toimijoiden kanssa

Tarjoamme sinulle:- Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn- Mahdollisuuden vaikuttaa kaupungin liikuntapaikkojen kehittämiseen- Monipuoliset kulttuuri-, liikunta- ja ateriaedut- Mukavan työyhteisön tuen- Palkkauksen KVTES:n mukaan

Tervetuloa Hämeenlinnaan töihin!Hämeenlinna on ihan lähellä, 2/3 suomalaisista asuu 150 km:n säteellä meistä. Työssä keskitymme onnistumisiin, positiivisuuteen ja mahdollisuuksiin ja luomme yhdessä hyvän työpaikan ja työyhteisön. Hämeenlinnassa saa innostua, kehittää ja kehittyä. Työn Iloa ja Iloa työhön!

Ota askel kohti innostavaa urapolkua kanssamme! Vastaa kyselyymme klikkaamalla "Hae nyt" ja liity joukkoomme.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä ulkoliikuntamestari Tomi Nurmeen hakuajan virka-aikaan, puhelimitse numerosta 050-4714284, tai sähköpostitse tomi.nurmi@hameenlinna.fi.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tarvittava ammattipätevyys sekä kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutusta kuten liikuntapaikkojenhoitajan ammattitutkinto. Edellytämme myös C-ajokorttia. Odotamme sinulta positiivista asennetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Lisäksi toivomme sinulta koneiden ja laitteiden tuntemusta sekä kiinnostusta ulkoliikuntaan ja liikuntapaikkojen kehittämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja hakuaika tehtävään on 1.-15.10.2024. Hakuaika päättyy 15.10.2024 klo 23:59.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://hml-kaupunkirakenne.jobilla.com/bm0gg-yhdyskuntarakentaja?locale=fi-FI